Mit szólnátok ha ilyen szinten felszívódna egy közeli hozzátartozótok?
Nálunk mindig is nagyon összetartó volt a család, és most is, a távolabbi rokonokkal is tartjuk a kapcsolatot, de a szűkebb családdal (unokatestvérekig) szinte heti rendszerességgel összeülünk.
A nővérem 23 éves, 8 éve van együtt a sógorommal aki 25 éves.
Külön házuk van, a sógorom jól keres, okos ember.
Ők nem messze laknak tőlünk, volt,hogy naponta találkoztunk, közös programokat csináltunk.
Aztán lett egy kis feszültség, amit a jó viszony miatt senki sem feszegetett.Ez nagyon sokrétű, és bonyolult dolog, felesleges lenne leírnom, mert csak a sorokat töltené, és szerintem a kérdés szempontjából nem szükséges,hogy megértsétek.
A lényeg,hogy egy családi összejövetelen a szüleim előálltak a problémával, és meglepően csúnya vita lett a vége.Szerintem még sosem volt ekkora konfliktus ebben a családban, a nővéremék ezután röviddel távoztak is.
Egészen biztosan megsértődtek mindketten, és úgy gondoltuk,hogy idővel ez enyhülni fog, felnőtt emberek, megértik majd,hogy miről beszéltünk akkor is ha nehéz beismerni.
2 hét után sem kerestek, néha-néha láttuk az autójukat a városban.
Aztán észrevettem,hogy mindketten eltűntek facebookról.
Aztán anyukám felhívta (volna) a nővérem, de ki volt kapcsolva.
Egy héttel később már az volt,hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható.
A sógorommal szintén.
Apukámmal elmentünk a házukhoz, redőnyök lehúzva, sehol senki, csöngetésre nem reagáltak.
A jó viszony miatt természetesen nekünk is volt kulcsunk, így másnap bementünk a házukba.
Rend van, a bútorok megvannak, a ruháik jelentős része hiányzik, a kutyáik nincsenek a házban.A szomszéd bácsi tőlünk kérdezi,hogy elmentek e nyaralni, mert bő egy hete nem látta őket, és azt sem mikor elmentek.
A sógorom augusztus 1-től felmondott a munkahelyén, de már egy héttel előtte sem ment be, a júliusi fizetését nem vette fel.
A nővéremet kirúgták mert nem ment be, és nem tudták elérni.
Néhány közeli barátjukat ismerjük, nekik azt mondták,hogy elköltöznek, van aki úgy tudja hogy külföldre, van aki úgy,hogy vidékre, mindenkinek mást mondtak szinte.
Személy szerint biztos vagyok benne,hogy nincs bajuk, önként szívódtak fel, bár nem értem meg miért, hisz nem ez lett volna a megoldás.
Apukám ugyan ezt gondolja.
Anyukám viszont nagyon aggódik, ő úgy gondolja,hogy baj van.
A nővéremmel szoros a kapcsolatuk, ez valóban nem vall a nővéremre, hogy csak így szó nélkül eltűnik, de kinézem belőle az a bizonyos vita után, sosem láttam még olyan sértődöttnek, és ingerültnek.
A lényeg,hogy bő 1 hónapja semmit sem tudunk róluk, feleslegesnek érezzük a rendőrség bevonását, mert biztos van fontosabb dolguk mint egy sértődött párt felkutatni.
A kapcsolatukban mindketten egyenlő félnek tűntek mindig is, nem hiszem,hogy a sógorom nem engedne a nővéremnek, ezt mindketten így akarják.
Kerestetitek őket, vagy tettetek valamit, hogy előkerüljenek? Rendőrség? Közös barátok, ismerősök mit tudnak?
Valami nekem hiányzik a sztoriból.
Hagyjátok már!
Kitalált egy történetet, de azt már nem tudja kitalálni, hogy egy ilyen idilli családban mi lehet az a "nagyon sokrétű, és bonyolult dolog" ami miatt szó nélkül, telefonszámot váltva, a fizetésüket, lakásukat hátrahagyva nyomtalanul eltűntek.
Nem drága, nem természetes behatolni a más lakásába (oké, nálatok a deviáns családban igen), jobb helyeken ha ilyesmire gyanakszik az ember, a rendőrség segítségét kéri. Csak mivel nálatok ki tudja milyen mocskos dolgok zajlanak a háttérben, amit nem mersz ide leírni, gondolom ezért nincsenek bevonva a hatóságok.
Azért gondolkodj el, hogy a válaszadók többsége szerint te meg a ragadós, mások életébe beleugató családod a "lelki nyomorult". Ha valamit ilyen sokan máshogy látnak, biztosan nem neked van igazad. Csak látom fáj, hogy pofára estél, nem azt kaptad a válaszadóktól, amire számítottál, hanem rámutattak arra, milyen szánalmas, visszataszító emberek vagytok, akiktől a valóban normális rokonok menekülnek.
De mégegyszer, hogy megértsd: TE jöttél ide kiteregetni a családi szennyest, NÁLAD vannak hatalmas problémák, meg kétes ügyek. Attól, hogy habzó szájjal nyomorultozol másokat, ugyanolyan szánalmas marad a helyzeted.
Hát vessetek a kutyák elé, de mi 2x is behatoltunk illegálisan a nálunk lévo kulccsal rokon lakásába, aki nem bette fel a telefont. Az egyiket szívinfartus érte álmában, a másik pedig agyvérzést kapott és a földön feküdt tehetetlenül.
Úgyhogy a kérdező jól tette, hogy bement megnézni nincs-e valami baj. Hiszen ezért kaptak kulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!