Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy kell megértetni a rokonok...

Hogy kell megértetni a rokonokkal, hogy nekem nem kell család?

Figyelt kérdés
Teljesen mindegy, hányszor mondom, hogy ki nem állhatom a gyerekeket, a családom női tagjai állandóan beszólogatnak, hogy "fog ez még változni". Hogy kéne elérni, hogy felfogják, hogy nem fog?
2018. aug. 29. 15:21
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy,más szemléleteitek vannak,nem kell erről beszélgetni.
2018. aug. 29. 16:44
 12/40 A kérdező kommentje:
De igenis oszt és szoroz a véleményük, ha egész nap ezzel zaklatnak, és másról nem is lehet velük beszélni, csak arról, hogy mi lesz a gyerekem neve. Ne akkor mondd el, te felnőtt, hogy élhet valaki az anyjával úgy, hogy soha nem beszélnek?
2018. aug. 29. 16:55
 13/40 anonim ***** válasza:
45%

12

Nem értem, miért toporzékolsz. Nem azt mondtam, hogy ne beszélj az anyáddal, ha nem hisztiznél, láttad volna. Annyit mondtam, hogy nem kell rá válaszolni. "Ok, majd kialakul." Ennyi.

Nincs közönség, nincs műsor.

2018. aug. 29. 17:08
 14/40 A kérdező kommentje:

Ki "toporzékolt"? Tanácsot kértem. :D Te azt mondtad, hogy ne beszéljek vele erről, én pedig azt magyarázom, hogy vele csak erről lehet beszélni, ergo a te válaszod alapján az az egyetlen megoldás, hogy ne beszéljek vele, és megkérdeztem, ha már eddig ennyire okos voltál, hogy ezt hogyan kéne kivitelezni, ha nem hisztiznél, láttad volna. Ennyi.

Nincs közönség, nincs műsor. ^^

2018. aug. 29. 17:55
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megértetni velük(nem fogják megérteni, bármit is mondasz), majd 10-20 év múlva észreveszik.Mondj annyit, hogy téged nem érdekel ez a téma, ha nem fejezik be, akkor részedről Ennyi volt a társalgás Velük.Nem kell ezt túldramatizálni.
2018. aug. 29. 18:00
 16/40 A kérdező kommentje:

Mindegy, kitalálok valami taktikát..

Köszönöm a válaszokat! Nem kérek többet.

2018. aug. 29. 18:28
 17/40 anonim ***** válasza:
52%

14

Igen, ahogy látom, a problémádat majd a felnőttkor elérése fogja megoldani, más nem.

2018. aug. 29. 18:32
 18/40 anonim ***** válasza:
71%
Mondd azt, hogy a saját nemedhez vonzódsz. Tuti leszállnak a gyerek témáról.
2018. aug. 29. 19:10
 19/40 A kérdező kommentje:
Na, akkor asszem, ki is raknának. :D
2018. aug. 29. 20:22
 20/40 anonim ***** válasza:
81%

Ha ennyire makacsak úgyse fogják felfogni. Vannak emberek akiknek csak az a jó amit ők kitaláltak és elvárják, hogy mások is aszerint éljenek. Csak bólogatsz és elengeded a füled mellett.

Én szeretnék családot, de volt, hogy távolabbi rokonok idejekorán piszkáltak vele,hogy mikor lesz gyerekem. Megmondtam, hogy otthon élek, pasim az sajna nincs, de ha vesznek nekem egy minimum 2 szobás felújított, bútorozott lakást és anyagilag támogatják a projektet akkor nagyon szívesen felcsináltatom magam egy random emberrel vagy felkeresek egy spermabankot.

Erre rögtön felháborodtak, hogy hogy mondhatok ilyet. Látod az embereknek semmi nem jó...

2018. aug. 29. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!