Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Megöl az irigység, mit tegyek?

Megöl az irigység, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem leszek közkedvelt,de nem érdekel. Nagyon irigy vagyok a hugomra. Neki minden összejött,csinos,van jó munkája,barátai, mindig boldog stb. Én full ellentéte vagyok. Kövér,igy nem is vettek fel máshova csak gyárba,gyűlölöm, nekem nincsenek igaz barátaim.. A család engem mindig bánt hogy kövér vagyok stb,hugomat meg orrba-szájba dicsérik. Nagyon nagyon utálom őt,sokszor úgy nézek rá,mint a véres rongyra,nagyon elegem van belőle!!! :'(((((( néha azt kívánom magamba,bárcsak xar élete lenne... A lényeg az,hogy ez az irigykedés kezd idegileg kicsinálni,de túl gyengének érzem magam,hogy változtassak magamon. Hogyan kaphatnám össze magam,hogyan szerezhetnék erőt és önbizalmat? 26N
2018. aug. 19. 11:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
48%

Mi köze van a kövérségednek ahhiz, hogy csak gyárba vettek fel dolgozni?

Egyébként meg nem kell zabálni, emeld fel a hátsód és sportolj. Jaa, hogy kényelmesebb a fotelban dögleni és chipset zabálni? Biztos. De valamit valamiért.

Sajnálom szerencsétlen húgodat.

2018. aug. 19. 13:04
 22/30 anonim ***** válasza:
59%

Sportolj... hidd, el, segít. :)

Szebb leszel, és önbizalmat is ad - tapasztalat.

Én is voltam keserű kövér, aki minden vékonyra fújt, aztán elkezdtem úszni, futni, vívni és önbizalmat szedtem mfel, a kilók pedig mentek le.

2018. aug. 19. 13:33
 23/30 anonim válasza:
0%
Privátban kötözködik, kamu kérdés. Gratulálok!
2018. aug. 19. 13:44
 24/30 A kérdező kommentje:
Vissza se írtam senkinek privátba...istenem..
2018. aug. 19. 14:21
 25/30 anonim válasza:
23%
Akkor biztos a húgod próbál védelmezni oly vehemensen. Hát nem imádni való a testvéri szeretet? :D
2018. aug. 19. 14:23
 26/30 anonim ***** válasza:
91%
Hidd el, nem mindig boldog. Olyan nincs. És csak attól nem is lesz valaki, hogy csinos és jó munkája van. A csinosat is megcsalhatják, a cég is csődbe mehet. Valószínű a kisugárzásoddal is nagy baj van, mert amíg magadat nem szereted, addig mások sem fognak. Közhely, de így van. A húgodat hagyd a fenébe, de azért azon gondolkozz el, hogy valójában nem biztos, hogy őt utálod, hanem a családod uszítását nehéz elviselni. Nálunk egy jó testvéri kapcsolatot sikerült tönkre tenniük a hozzáállásukkal, pedig nem voltak ilyen személyes ellentétek mellette, mint nálatok. Egyszerűen csak őt sztárolták, engem meg lehúztak ok nélkül (egy szinten vagyunk nagyjából az érdemeket tekintve). Nem utálom, őszintén nem, de nem vagyunk beszélőviszonyban évek óta. Valószínű nem is leszünk már. Visszatérve rád, magadért kell tenned. Elkezdeni a legnehezebb, de utána már erőt adnak a kis sikerek. Az első 2 lefogyott kiló. Aztán még kettő. Aztán 5. Örömet fog okozni, és segít, hogy kitarts. De ha nem, egy csomó kövér nőnek is van férje, te tudtad ezt? :-D És aki telt, az is öltözhet csinosan. Nézd meg a google-n. Igen, lászik rajtuk, hogy ott van az a +20-30 kiló, de attól még jól néznek ki. Tanulj valamit. A tudás mindig hasznos, sosem tudhatod mikor jöhet jól. Bocs, hogy ezt mondom, de egy gyárnál minden jobb. Akár virágkötő tanfolyam, vagy valami? Az ilyesmihez zseninek sem kell lenni.
2018. aug. 19. 15:30
 27/30 anonim ***** válasza:
54%

69% Pedig van ilyen. Barátom arányos termetű, vékony, izmos régebben napi egy csokit is be tudott tolni, egy táblával+kaja. Testvére meg tényleg alig eszik, és rettentő hízékony.

Vagy nálunk, öcsém esténként háromszor kijárt enni, 3x vacsora, melegszenya, sült kolbász sok kenyérrel, én meg ha negyed ennyit ennék, mint ő már 80 kiló lennék.

És egész nap játszik a gép előtt.

Tényleg szar érzés ez a tehenezés, meg jaj csipsztől hízol mi, amikor nekem is durván le kellett csökkentem a szénhidrát adagomat és számolni folyamatosan, hogy 58 kg legyek, míg másnak meg elég csak jó genetikával születni.

2018. aug. 19. 16:07
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
A hugod nem tehet arról,hogy neki jobb élete van,mint neked. Tessék összeszedni magad! Ha úgy érzed vedd igénybe pszichológus segítségét. Diéta,mozgás,fogyás! Mi az,hogy a köverseged miatt nem vették fel,csak gyárba? Maximum a tudásod, vagy durva igenytelenseged lehet ennek oka,de nem kövérség... Tudod hány kövér barátnőm van nálam sokkal jobb pozícióban,sokkal jobb pénzért? Ehhez semmi köze a testsulynak. Állj a saját lábadra és kezdd el felszámolni a problemaidat,mert ennél csak rosszabb lesz.
2018. aug. 20. 15:54
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
"...azt kívanom magamba, bárcsak xar élete lenne." Azert ez "súlyos". Az ilyen gondolkodast soha nem értettem. Ha neki is xar lenne, attól te mennyivel lennél előrébb?
2018. aug. 20. 22:20
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a túlsúlyod a bajok forrása, szerintem inkább csak következmény. Méghozzá annak, hogy a szüleid mindig megkülönböztettek titeket egymástól, emiatt te sza.rba se nézed magad, így nem foglalkoztál a testeddel, a tanulmányaiddal stb. Barátaid is azért nincsenek, mert egy full önbizalomhiányos, boldogtalan embert kerülnek a többiek.

Nagyon sajnállak, nem lehet könnyű, de innentől kezdve rajtad áll, hogy összekapd magad. Szerencsére megteheted, a te kezedben van a saját életed.

A húgodat meg azért ne utáld, nem tehet róla, hogy így alakul az életetek.

(Azoknak a szülőknek meg szerintem külön bugyor van a pokolban, akik megkülönböztetik a gyerekeiket.)

2018. aug. 21. 03:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!