Megöl az irigység, mit tegyek?
Mi köze van a kövérségednek ahhiz, hogy csak gyárba vettek fel dolgozni?
Egyébként meg nem kell zabálni, emeld fel a hátsód és sportolj. Jaa, hogy kényelmesebb a fotelban dögleni és chipset zabálni? Biztos. De valamit valamiért.
Sajnálom szerencsétlen húgodat.
Sportolj... hidd, el, segít. :)
Szebb leszel, és önbizalmat is ad - tapasztalat.
Én is voltam keserű kövér, aki minden vékonyra fújt, aztán elkezdtem úszni, futni, vívni és önbizalmat szedtem mfel, a kilók pedig mentek le.
69% Pedig van ilyen. Barátom arányos termetű, vékony, izmos régebben napi egy csokit is be tudott tolni, egy táblával+kaja. Testvére meg tényleg alig eszik, és rettentő hízékony.
Vagy nálunk, öcsém esténként háromszor kijárt enni, 3x vacsora, melegszenya, sült kolbász sok kenyérrel, én meg ha negyed ennyit ennék, mint ő már 80 kiló lennék.
És egész nap játszik a gép előtt.
Tényleg szar érzés ez a tehenezés, meg jaj csipsztől hízol mi, amikor nekem is durván le kellett csökkentem a szénhidrát adagomat és számolni folyamatosan, hogy 58 kg legyek, míg másnak meg elég csak jó genetikával születni.
Nem hiszem, hogy a túlsúlyod a bajok forrása, szerintem inkább csak következmény. Méghozzá annak, hogy a szüleid mindig megkülönböztettek titeket egymástól, emiatt te sza.rba se nézed magad, így nem foglalkoztál a testeddel, a tanulmányaiddal stb. Barátaid is azért nincsenek, mert egy full önbizalomhiányos, boldogtalan embert kerülnek a többiek.
Nagyon sajnállak, nem lehet könnyű, de innentől kezdve rajtad áll, hogy összekapd magad. Szerencsére megteheted, a te kezedben van a saját életed.
A húgodat meg azért ne utáld, nem tehet róla, hogy így alakul az életetek.
(Azoknak a szülőknek meg szerintem külön bugyor van a pokolban, akik megkülönböztetik a gyerekeiket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!