Megöl az irigység, mit tegyek?
Pszichológus és életmódváltás. Depressziós vagy. A kövérség az már valaminek a következménye.
De aki nem akarja, hogy segítsenek rajta, az magányosan pusztul el. Tetszik, vagy sem.
1. nem kell zabálni
2. el lehet menni sportolni
Persze tudom, pazsmirigy beteg vagy, mint itt minden tehén :D
Egyébként őszintén sajnálom a húgodat, amiért ilyen testvére van.
Menj pszichológushoz (vagy inkább pszichoterapeutához), nézz szembe ezzel, beszélj az érzéseidről. A szakember nem fog elítélni, neki az a célja, hogy megértsen és segítsen.
Életmódváltás fontos lenne. Fontos lenne, ha kitűznél célokat, arra gondolnál minden nap, amit el szeretnél érni, nem arra, hogy "szegény én, milyen rossz is nekem", bezzeg "a másik nak sokkal szebb és jobb, csak nekem nem lehet".
A negatív gondolatok csak lehúznak ezesetben és sehova nem vezetnek.
Jellemző, sátán egyik alaptámadása
Lásd Káin és Ábel története.
József és testvérei
Tök mindegy kit írsz, nővér, húg, bátty, öccs, az alap érzés, kivetülés mindig ugyan az-mint fent.
Tedd le az ezot, és mindent ami hozzá kapcsolódik söpörd ki az életedből, és kérd Isten segítségét.
Ha nem így teszel az életed nyomorúság lesz(lelkileg-egészségileg), még ha tele leszel zsetonnal is, és műkincsek tömkelegével.
Ja és ne ostorozd magad azért, mert irigy vagy és ezek az érzéseid vannak.
Kérj segítséget, dolgozd fel őket, válts életmódot, tűzz ki célokat.
Dietetikushoz is mehetsz.
4+ Ja és jellemző minden példában, hogy mindig a keresztényt támadják, akár Káin és Ábel, akár József és testvérei között.
Én keresztény vagyok, a húgom világi, ezós
Úgy, hogy elkezded az energiáidat a saját életedre fókuszálni. Mit jelent ez a gyakolatban?
Nos, nem azzal törődsz, hogy neki mije van. Ugyanis az nem visz előre.
Neki nem "összejöttek" a dolgok, és neked nem, hanem ő olyan életet csinált saját magának, te pedig ilyet. A jó hír, hogy változtatható.
1, Szépen elkezdesz sportolni heti 3-4 alkalommal, és normálisan enni.
2, Tanulj, hogy ne csak gyári munkás lehess.
Másképpen sajnos nem megy. Nincs olyan, hogy majd megváltozik.
Annyit vehetsz ki az életből, amennyit beleteszel.
Kizárólag rajtad áll és senki máson.
Ne törődj mással, csak azzal, hogy a te életed hogyan lehet jobb. És egyszercsak át fog fordulni minden.
A húgod nem tehet semmiről, egyszerűen látod azt, hogy neked is lehetne olyan életed, ha tennél érte, és a fáj a szembenézés. Hát oldd meg!
"Kérd Isten segítségét" - Kész, végem van :'D
Persze próbálkozhatsz vele, lehet ha sokszor kéred, akkor holnap 20 kilóval kevesebb leszel mikor felébredsz.
Szerintem Istent hagyd ki ebből az egészből és kezdj el mozogni, esetleg keress fel egy pszichológust, akinek ki tudod beszélni a problémáidat, és el lát tanácsokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!