Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Megöl az irigység, mit tegyek?

Megöl az irigység, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem leszek közkedvelt,de nem érdekel. Nagyon irigy vagyok a hugomra. Neki minden összejött,csinos,van jó munkája,barátai, mindig boldog stb. Én full ellentéte vagyok. Kövér,igy nem is vettek fel máshova csak gyárba,gyűlölöm, nekem nincsenek igaz barátaim.. A család engem mindig bánt hogy kövér vagyok stb,hugomat meg orrba-szájba dicsérik. Nagyon nagyon utálom őt,sokszor úgy nézek rá,mint a véres rongyra,nagyon elegem van belőle!!! :'(((((( néha azt kívánom magamba,bárcsak xar élete lenne... A lényeg az,hogy ez az irigykedés kezd idegileg kicsinálni,de túl gyengének érzem magam,hogy változtassak magamon. Hogyan kaphatnám össze magam,hogyan szerezhetnék erőt és önbizalmat? 26N
2018. aug. 19. 11:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%

Pszichológus és életmódváltás. Depressziós vagy. A kövérség az már valaminek a következménye.

De aki nem akarja, hogy segítsenek rajta, az magányosan pusztul el. Tetszik, vagy sem.

2018. aug. 19. 11:46
 2/30 anonim ***** válasza:
38%

1. nem kell zabálni

2. el lehet menni sportolni

Persze tudom, pazsmirigy beteg vagy, mint itt minden tehén :D

Egyébként őszintén sajnálom a húgodat, amiért ilyen testvére van.

2018. aug. 19. 11:46
 3/30 anonim ***** válasza:
90%

Menj pszichológushoz (vagy inkább pszichoterapeutához), nézz szembe ezzel, beszélj az érzéseidről. A szakember nem fog elítélni, neki az a célja, hogy megértsen és segítsen.

Életmódváltás fontos lenne. Fontos lenne, ha kitűznél célokat, arra gondolnál minden nap, amit el szeretnél érni, nem arra, hogy "szegény én, milyen rossz is nekem", bezzeg "a másik nak sokkal szebb és jobb, csak nekem nem lehet".

A negatív gondolatok csak lehúznak ezesetben és sehova nem vezetnek.

2018. aug. 19. 11:49
 4/30 anonim ***** válasza:
15%

Jellemző, sátán egyik alaptámadása

Lásd Káin és Ábel története.

József és testvérei

Tök mindegy kit írsz, nővér, húg, bátty, öccs, az alap érzés, kivetülés mindig ugyan az-mint fent.

Tedd le az ezot, és mindent ami hozzá kapcsolódik söpörd ki az életedből, és kérd Isten segítségét.

Ha nem így teszel az életed nyomorúság lesz(lelkileg-egészségileg), még ha tele leszel zsetonnal is, és műkincsek tömkelegével.

2018. aug. 19. 11:49
 5/30 anonim ***** válasza:
49%

Ja és ne ostorozd magad azért, mert irigy vagy és ezek az érzéseid vannak.

Kérj segítséget, dolgozd fel őket, válts életmódot, tűzz ki célokat.

Dietetikushoz is mehetsz.

2018. aug. 19. 11:50
 6/30 anonim ***** válasza:
34%
4+ Nálunk például pont fordítva van mint nálatok, én a növér vagyok-az akit te hugnak állítasz be, telt vagyok, és a húgom az aki ha tehetné az életemre is törne az irigység és képmutatás miatt.
2018. aug. 19. 11:52
 7/30 anonim ***** válasza:
38%
Pedig ő nálam vékonyabb, és mégis irigy mint a sárga föld.
2018. aug. 19. 11:53
 8/30 anonim ***** válasza:
9%

4+ Ja és jellemző minden példában, hogy mindig a keresztényt támadják, akár Káin és Ábel, akár József és testvérei között.

Én keresztény vagyok, a húgom világi, ezós

2018. aug. 19. 11:55
 9/30 anonim ***** válasza:
84%

Úgy, hogy elkezded az energiáidat a saját életedre fókuszálni. Mit jelent ez a gyakolatban?

Nos, nem azzal törődsz, hogy neki mije van. Ugyanis az nem visz előre.

Neki nem "összejöttek" a dolgok, és neked nem, hanem ő olyan életet csinált saját magának, te pedig ilyet. A jó hír, hogy változtatható.

1, Szépen elkezdesz sportolni heti 3-4 alkalommal, és normálisan enni.

2, Tanulj, hogy ne csak gyári munkás lehess.

Másképpen sajnos nem megy. Nincs olyan, hogy majd megváltozik.

Annyit vehetsz ki az életből, amennyit beleteszel.

Kizárólag rajtad áll és senki máson.

Ne törődj mással, csak azzal, hogy a te életed hogyan lehet jobb. És egyszercsak át fog fordulni minden.

A húgod nem tehet semmiről, egyszerűen látod azt, hogy neked is lehetne olyan életed, ha tennél érte, és a fáj a szembenézés. Hát oldd meg!

2018. aug. 19. 11:55
 10/30 anonim ***** válasza:
77%

"Kérd Isten segítségét" - Kész, végem van :'D

Persze próbálkozhatsz vele, lehet ha sokszor kéred, akkor holnap 20 kilóval kevesebb leszel mikor felébredsz.

Szerintem Istent hagyd ki ebből az egészből és kezdj el mozogni, esetleg keress fel egy pszichológust, akinek ki tudod beszélni a problémáidat, és el lát tanácsokkal.

2018. aug. 19. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!