Miért van ennyi rivalizálás sógornők között? Általában azt veszem észre, hogy meg tudnák ölni egymást. Szerintetek csak én látom így, hogy itt irigység van
Mert átpakolják a húsokat a hűtőben!!! Tényleg nem tudom, miért nem lehet kibírni, hogy ne rendezgessék azokat a nyomorult húsokat a hűtőben!!!!!4
:D
Nem törvényszerű de a "rokonait" sajnos senki nem tudja megválogatni. Az öcsém párja remek ember, jóban vagyunk az első perctől.
Viszont van egy extra durva sztorim is. A volt élettársam bátyjának volt egy kicsit bumfordi de amúgy aranyos barátnője, nagyon nem haverkodtam vele de én senkivel se szoktam mivel zárkózott vagyok... Ahogy sikeres lett a vállalkozásom, elkezdtem nagyon durva gyűlölködő leveleket kapni, folyamatosan bántott valaki névtelenül. Borzasztóan megviselt, rengeteget sírtam miatta. Közben összebarátkoztam a lánnyal, kiöntöttem neki hónapok alatt a szívem és két dolog miatt fogtam gyanút: az egyik, hogy állandóan arra utalgatott, hogy szakítanom kellene a párommal; a másik hogy a zaklató levelekben megjelentek nagyon bizalmas információk is. Egy szó mint száz, kiderült hogy ez a beteg nő bántott fél éven keresztül, tiszta passzióból és elmebeteg irigységből.
Irigység mindenhol van, ahol nem, vagy csak korlátozottan tudod megválogatni a környezetedben lévő embereket.
Velem egyik sógornőm sem rivalizál, én sem velük. Két fiú testvérem van. Az egyiknek van mostanában problémája a másik párjával. Szerintem ott is van némi irigység, a testvéreim sokáig nagyon közel álltak egymáshoz, aztán egy idő után az egyik elkezdett távolodni, közben összejött ezzel a lánnyal is, ami még jobban mélyítette a szakadékot. Szóval itt sógor-sógornő rivalizálás van inkább. De a jelenség oka nagyon hasonló.
Én ugyan ezt látom, mint s kérdező. Csak kicsit pontosítanék rajta.
Azoknak a nőknek van problémájuk a sógornővel, akiknek a férjük lánytestvéréről van szó.
Ha nincs sógornőjük, akkor az anyósukkal. Vagy mindkettővel.
Az a benyomásom, hogy sok feleség egyszerűen képtelen szót érteni a férj családjának női tagjaival.
A betegség neve: rivalizálás.
Most majdnem leírtam, hogy szerencsére mi jól kijövünk a sóg.nõkkel(férjem révén), de közben rájöttem, hogy van még egy, a tesóm felesége. Azért felejtkeztem el róla, mert kb màr 5 éve nem beszélünk. Irigy a nõ. Nagyon durván, mert nekik hitel-hitel hátán...persze én tehetek róla...tesóm megnõsült mikor én még ovis voltam szóval semmi közöm az anyagi dolgaikhoz, de velem akarta fizettetni a hitelét, mikor árva lettem(màs apa) és örököltem. Egy szoba konyhàs komfortnélküli hàzat apu utàn. Anyai örökségünk, mindkettõnké banké lett annó. Persze nem tudtam suli mellett fenntartani magam és a pàrommal kimenünk kùlföldre, és most végre sajàt kecônk van,ami nem szakad ràm. Na ezt irigyli és fúr. Nem volt kötelezõ 18 évesen gyereket szülni, majd még 2-õt zsinórban... Ja és kaptam màr olyan üzit tõle, h bár a sírban látna anyám mellett. Persze tesómnak szóltam, hogy ezt azért mégse...de semmi reakció tõle. Hát akkor legyenek boldogok.
Többi sóg.nõvel jól kijövök. Pedig van egy nagyon lóvés köztük, aki kiakaszt néha az okoskodásával(és valahogy nem sikerül normàlisan a dolgai mégse...), de amúgy nagyon rendes, csak màs dimenzióban él :)
De alapvetõen az irigység a fõ oka a veszekedéseknek. Plàne a nõk között.
Lásd sóg.nõk, lànytesók, anyósok, munkatàrsnõk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!