Mit csináljak, hogy ne nézzenek a rokonaim tenyészkancának? 23/L
nos én jóval idősebb vagyok, és ezek miatt a kérdések, számonkérések. lesajnálások miatt már közösségekkel szakítottam meg a kapcsolatot, mert volt, hogy addig bírtak nyaggatni, míg végül órákig zokogtam a megalázottság miatt. Rokoni találkozókra egyáltalán el sem megyek már.
Sajnos egyesek egyáltalán nem tudják, hol a határ.
"hogy már úgy szeretnének unokázni/dédunokázni, és hogy önző vagyok"
Magyarul ŐK akarnak valamit, amit rajtad kérnek számon és még téged tartanak önzőnek?
Én az ilyeneket egyszerűen nem venném komolyan.
Megmondod, hogy szálljanak le a vaginádról meg a méhedről.
Amennyiben nem teszik, nem mész hozzájuk. Ilyen egyszerű.
Nálunk nővéremet (26) bombázták ilyen kérdésekkel, pedig ő szingli. Nálam is volt már egy-egy szövege a nagymamámnak, meg néhány rokonnak (akár idősek, akár középkorúak), hogy porontyozni akar. Nagymama nem kapott visszaszólást, de mindenki más, aki a barátnőm (20) nemi szervével foglalkozik, olyat kapott, hogy azt bizony nem tették ki az ablakba! Lett sértődés a részükről, azóta nővéremet is békén hagyják. Szerintem húgomnál (17) ismét lesz egy jó néhány ilyen kérdés a rokonok és a nagymama részéről. Anyuék (52 éves mindkettőjük) meg tiszteletben tartják a magánéletünket, tudják, hogy fogunk szólni, ha lesz valami.
Ne félj attól, ha valaki meg fog sértődni, mert az meg is érdemli, aztán majd másokat nevezhet önzőnek, meg lépésenként potyogtassa ő a gyerekeket! 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!