Mit csináljak, hogy ne nézzenek leszbikusnak?
Nemrégen tudtam meg, hogy gimnáziumi éveim alatt végig leszbikusnak hitt engem mindenki. A legjobb barátnőm, az évfolyamom, és még a tanáraim is. A volt osztályfőnököm a lógásaimat ennek tudta anno, be és el akart beszélgetni erről, lehet, hogy az osztálytársnőim hívták fel rá a figyelmét, pedig majdnem teljesen hetero vagyok, szeretem a férfiakat.
Szerintetek mi lehet az az ok, ami miatt leszbikusnak néznek valakit? Nem szeretném, ha az egyetemi éveim alatt, vagy majd a leendő munkahelyemen is megesne ez az egész.
?!
Mit értesz a "majdnem teljesen hetero" alatt???
Engem a sok hülye liba általános végén nézett leszbinek, mert mindig a fiúkkal lógtam.. :D De érdekes, ők meg egymás körmét festegették, együtt jártak pisilni, nem egyszer méregették egymást az öltözőben...
Meg sem kell említenem, hogy sose voltam leszbikus:D Négy éve párkapcsolatban élek, ráadásul egy fiúval :D Még csak rövid hajam se volt, és sose volt semmiféle testi vagy lelki vonzalmam lányokkal... Végig azért lógtam a fiúkkal, mert mindig tetszett valamelyik és/vagy sokkal jófejebbek voltak mint a lányok. :)
Őszintén gőzöm sincs miért nézhettek annak, talán külső..Talán szokások.. Mivel nem ismerlek, csak elmeséltem ezt, hogy lásd, sokszor tényleg alaptalan hülyeségeket gyártanak az emberek, ha unatkoznak.
Van egy nő kollégám.Mindenki leszbikusnak nézi(én is).Hogy miért?
Mert
1.úgy néz ki mint egy férfi
- izmos,rövid hajú(nem nőiesen,habnem katonásan felnyírva)
-agyon van tetoválva
- cigizik
-úgy issza a sört mint más a vizet
- böfögés közben kimondja hogy Salgótarján.)
- néha oda mondogatja a lányoknak a bókokat amit az útszéli munkások is eleresztenek amikor nagy munka közepette könyökölnek a lapáton..
Na ere mondja valaki hogy nem leszbi..(egyébként nem az csak bi ahogy ó mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!