Mit mondjak, hogy ne nézzenek beképzeltnek?
Megértelek, mostanában egyre nehezebb az embreknek, és sokan egyre irigyebbek.
A baj ott van, hogyha ők nem hajlandók melózni annyit, hogy jó szakemberek legyenek, és ezért állásajánlatot is kapjanak, hanem csak várják a sült galambot, és irigykednek.
Egyébként az irigyek a saját boldogulásuk előtt vágják el az utat. Nem azt gonsolják, hogy de ügyes ez az Erzsike, követem a példáját, hanem püffög, hogy talán azért van pénze, mert még az utcasarkon is keresi.
Szomszédunk fel nem fogta, miből vettünk kocsit, hiába számoltuk ki neki, hogy amennyit ők hárman az évek alatt elfüstöltek napi 6 dobozzal, 2 autót is vehettek volna (a piát nem is számoltam) Nem lehetett meggyőzni.
Nem is mentek semmire.
Mint ahogy arra is csak húzogatták a szájukat, hogy nem csinálnák, amikor munka mellett összegüzültem a diplomámat, és éjjelente is égett a villanyom.
Ha lehet, inkább ne hirdesd, ha nem tudják, nem fáj nekik.
mellőlünk "gazdagodtak ki" rokonok,
minket lesajnáltak, mert nem tudtuk a több hetes világkörüli utakon, stb. követni őket. Azokkal barátkoztak, akiknek volt annyi pénzük. Most, hogy beleöregedtek az aranyifjúskodásba, jók lennénk :(
De ez azért más kategória.
Mégis mi lenne a rokonok szerint elismert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!