Mit mondjak, hogy ne nézzenek beképzeltnek?
Figyelt kérdés
Nem dicsekvésnek szánom, ne értsetek félre. Inkább azt mondom, szerencsém van, vagy odafent valaki jól irányítja a sorsom, vagy jól sodor az ár, mindenesetre nem magamnak köszönhetem a dolgokat. Szóval az utóbbi időben elég sok pozitív dolog összejött az életemben. Mi a jobb megoldás? Eltitkolni, ha kapok egy állásajánlatot és nem nekem kell munkát keresnem, vagy hogy sikerült egy vizsgám vagy hogy férjemmel el tudtunk menni egy napra kirándulni vagy elmesélni és vállalni, hogy ha kiderül, kiakad a rokonság, hogy eltitkoltam, vagy elmondani és hallgatni, hogy bezzeg nekünk milyen jó, vagy hű de beképzelt vagyok?2012. jan. 4. 17:11
11/14 A kérdező kommentje:
Nem szoktam elmondani nekik dolgaimat, csak az apróságokról. Pl. az előbb említett vizsgám. Ha meg letagadunk valamit (elmentünk moziba, azt kellett mondani, dolgozni voltunk), azon akadnak ki. Mások előtt sem szeretek dicsekedni, de ha megkérdezik, hol dolgozom, hazudjak? Vagy mit mondjak?
2012. jan. 4. 19:16
12/14 anonim válasza:
nálam alapelv az őszinteség
nagyon csodálkozom, hogy miért hazudtatok a moziról.
már bocs, de nem ti vagytok a furcsák?!
13/14 anonim válasza:
Mert hol dolgozol? Azt is le kell tagadni?
14/14 A kérdező kommentje:
Mert ha megmondjuk, hogy moziban voltunk, hallgathatjuk napokig, hogy milyen jól megy nekünk.
2012. jan. 6. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!