Meddig lehet az oviba menni a gyerekért úgy, hogy ne
nézzenek ferdén az emberre az óvónők?
Figyelt kérdés
Illetve, ami még fontosabb lenne, hogy a gyerek ne maradjon egyedül, vagy majdnem egyedül az oviban. Magyarán mikor viszi el a legtöbb szülő a gyerekét az oviból? Pestiek vagyunk, Zuglóiak, de gondolom, ez mindenütt így van. Mindenki véleménye érdekelne.
2011. nov. 30. 10:37
1/6 anonim válasza:
ez sok mindentől függ,meddig dolgozol,mikorra érsz oda érte,az e az első,hogy mész érte vagy elöbb hazamész?beszéld meg az óvónővel meddig maradhat ha pl 3-ig dolgozol nem érsz oda érte csak fél 5-re,szerintem azaz időpont ami még jó,a gyerekekért 5-ig lehet menni úgy tudom.Ha meg otthon vagy és 5-re mérsz a gyerekért az ovónő ugyis szolni fog neked.
2011. nov. 30. 11:07
2/6 anonim válasza:
Kisfiam bölcsis, de oviba dolgozom. Én heti 2x fél 7-re megyek dolgozni, így már 6.10-re már a bölcsiben van kisfiam , és 15 óra fele megyek érte. Akkorra végeznek az uzsival. Ha meg délutánra megyek, akkor 10-re viszem be, és kb. 16.45-ig ott van, (általában utolsó, de még van 1-2 gyerkőc), mivel 16.30-ig dolgozom. Én azt tapasztalom az oviban, hogy a legtöbb szülő siet a gyerkőcért, amint tud már ott van érte.
2011. nov. 30. 12:13
3/6 anonim válasza:
Nálunk a legtöbb gyereket fél 4- 4 között viszik haza. 4 és 5 között már csak 5-6 gyerek marad.
Az én fiam reggel fél 8-ra megy és délután fél 4-kor hozom el. De ha elkezdek dolgozni, akkor a férjem fog érte menni, legkorábban fél5-kor, és utána még megy majd a bölcsibe a kisebbért, oda biztos nem érnek 5 előtt.
Mindegy, ha ferde szemmel néznek rád, akkor sem tudsz előbb menni, ha dolgozol. Nekik meg az a dolguk, hogy ott legyenek, amíg gyerek van.
2011. nov. 30. 12:44
4/6 anonim válasza:
Amennyiben otthon vagy egy kisseb testvérrel általában elvárják,hogy délben elvidd a nagyobbat ,ezt célozgatások formájában hozzák a tudomásosdra .
Ha dolgozol akkor is szeretik ha 4-kor legkésőbb elviszed,még ha fél 5-ig is dolgozol,már furcsán néznek,ha 3/4-re érsz oda.
Ha problémás (figyelemzavaros) a gyereked,akkor pedig be se vidd egyáltalán,mert bármit teszel sehogyan sem leszel jó szülő.
2011. nov. 30. 12:55
5/6 A kérdező kommentje:
Hát a régi munkahelyemen 1/2 5-ig dolgoztam, de az ovi onnan egy órányira van kb., tehát 1/2 6-ra érnék csak oda (Budapest átka). :(( Nem szeretném a fiamat kitenni annak, hogy utolsóként ott várjon rám, és nem is tartom egészségesnek, hogy csak 'este' találkozzunk, és ennyi legyen a családi élet egy 3-4-5 évesnek. Ha meg is tudom beszélni a főnökömmel, hogy hamarabb kezdek egy órával, akkor egyrészt 5:30-kor kell majd kelnem, másrészt akkor is 1/2 5-re érek az oviba.
2011. dec. 2. 09:54
6/6 anonim válasza:
Én ezt csinálom már hónapok óta. 5-kor kelek, hogy 6:40-re beérjünk a bölcsibe, 7:30-ra járok dolgozni (kikönyörögtem a főnökömnél mert egyébként 8:30-ra kellene mennem). 4-kor elrhanok de már sokszor majdnem 5 óra van mire odaérek. Viszont nálunk rendesek a bölcsiben, a mútkor szabadkoztam, hogy ilyen későn megyek de azt mondták, hogy ne aggódjak, nem gond. A gyerek persze általában utolsó, vagy még kbketten vannak rajta kívül, de igazából nem látom rajta hogy nehezen élné meg ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!