Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne nézzene...

Mit csináljak, hogy ne nézzenek leszbikusnak?

Figyelt kérdés

Nemrégen tudtam meg, hogy gimnáziumi éveim alatt végig leszbikusnak hitt engem mindenki. A legjobb barátnőm, az évfolyamom, és még a tanáraim is. A volt osztályfőnököm a lógásaimat ennek tudta anno, be és el akart beszélgetni erről, lehet, hogy az osztálytársnőim hívták fel rá a figyelmét, pedig majdnem teljesen hetero vagyok, szeretem a férfiakat.

Szerintetek mi lehet az az ok, ami miatt leszbikusnak néznek valakit? Nem szeretném, ha az egyetemi éveim alatt, vagy majd a leendő munkahelyemen is megesne ez az egész.

2012. jan. 26. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Engem is leszbikusnak néztek, mert 20 éves koromig nem volt komolyabb párkapcsolatom...Egyik kedves gimis osztálytársnőm az egyetemen is pletykálgatni kezdett rólam, amikor már több éve tartó kapcsolatom volt.

Nemrégiben egy közösségi oldalon is viccelődött ezzel egy osztálykép kapcsán pár szerencsétlen. Érdekesség, hogy az egyik ilyen cseszegető a tolerancia bajnokának hirdeti magát.

Kérdező: valószínűleg csak jelölt fekete bárány voltál, mindig kell egy ilyen az osztályokba, akivel tudnak foglalkozni, megszólják, aki felett lehet ítélkezni.

Én a helyedben konkrétan megmondanám, hogy nem vagyok meleg. Ha meg hiszik el-és valószínűleg nem akarják majd, akkor meg tegyél a fejükre.

2012. jan. 26. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:

tegnap 13:09

Nálad a pont.

2012. jan. 27. 11:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Természetesen az egyetlen normális választ pontozzák le...
2012. jan. 27. 11:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Kaptam egy választ a miértre: kiderült, hogy mikor valakit megdicsértem a lányok közül, annak teljes egészében bók jellege volt. Furcsa.
2012. jan. 29. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!