Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen gazdag rokonról?

Figyelt kérdés
Építkezési vállalat tulajdonosa. Több tucat kiadó lakása van a fővárosban, de a saját gyerekeitől is teljes bérleti díjat kér. Ha hazahozza kocsival az állomásról a gimnazista unokáját, ki kell az unokának fizetni az útiköltséget. Furcsa dolgokat ajándékozik a rokonainak (lejárt csoki, megunt, régi magazinok, a cége logójával ellátott toll, bögre...stb.) Nem ő dolgozott meg a sikerért, csak minden egyszerre hullott az ölébe, örökségből. Adóssága nincs.

2018. máj. 17. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon valószínűtlennek tűnik.

Mellesleg ez a "minden" az ő gyerekeinek is egyszerre hullik majd az ölébe. Örökségből.

A rokonság is ajándékozzon neki fura dolgokat.

Én gazdag emberként akkor viselkednék így, ha a rokonság nyála láthatóan elcsöppenne a pénzem után. Ha dollárjelek forognának a szemükben, akármikor csak rám néznek.

2018. máj. 17. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális dolog, de sajnos nem tudsz vele mit kezdeni. Nekem 2 közeli rokonom is pontosan ilyen. Az egyik sok 100 milliós vagyon mellett is bérleti díjat szed be a saját párjától!
2018. máj. 19. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen egy aljas féreg
2018. máj. 19. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Valahogy mindig azt képzelik egyesek, hogy egy vállalkozást csak úgy elprosperál, és azzal nem kell csinálni semmit.

A viselkedésének semmi köze az anyagi helyzetéhez, ez egy betegség.

2018. máj. 19. 15:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A benzines nyilván pofátlan túlzás, bár ha tudják, hogy ilyen, nem értem, hogy miért kérik meg őt rá, hogy fuvarozza az unokat, vagy miért fogadják el a segítségét.

A lakásos dologban viszont egyáltalán nincs igazad. Csak azért, mert valakinek több kiadó lakása van, még nem kötelessége Máltai Szeretetszolgálatot játszania a rokonság körében, mert neki nem kötelessége ám a rokonokat segítgetni. Ha nekem lenne kiadó lakásom, én is teljes bérleti díjat kérnék, még akkor is, ha rokonom lenne az illető, mert ha kivételezel (mondván ő rokon), akkor onnantól kezdődnek a problémák meg a veszekedések, ha az illető mondjuk nem fizet, mert minek, mert ő "rokon". És itt lényegtelen az, hogy az illető saját maga vette vagy örökölte a lakásokat.

2018. máj. 20. 10:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#12: "Az egyik sok 100 milliós vagyon mellett is bérleti díjat szed be a saját párjától!" Ez most komoly? Tökön lövöm magam...
2018. máj. 21. 00:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van gazdag rokonom és csak 300ftot adott nekem.Ehhez mit szólsz?
2020. jún. 29. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!