Miért szól meg emiatt a közeli család?
Albérletben élő férfi vagyok, Budapesten élek és dolgozok, szerencsére az albérletben többen lakunk.
Egyedülállóként én szervezem az életemet: kimosom a ruhákat, kivasalom az ingeket, főzök, takarítok magam után, bevásárolok stb. Vagyis teszem azt, amit minden ember.
A család meg állandóan szapul, hogy ez mennyire nem "férfias" ezeket egy nőnek kellene megcsinálni... És ideje lenne már "önállósodnom". Szó szerint ezt a szót használták. :D Egyáltalán nem függök tőlük.
Nekem semmi bajom nincs ezzel, nem hiszem hogy egy női szolgát kellene beszereznem, mert szerintük ez így a "normális". Én gondolkodok sz*rul, hogy alapvető, hogy magam után elvégzem a teendőket?
Engem már zavar, hogy ezzel jönnek.
Te egy normális, egészséges gondolkodású, tökéletesen felnőtt férfi vagy, a rokonságod pedig (ne haragudj, nem téged minősítelek, hanem őket) a tipikus középkorból visszamaradt, bugris, éjsötét, hímsoviniszta rabszolgatartó paraszt. Nem neked, hanem nekik kellene felnőniük és rácsodálkozni, hogy a 21. században már nincsenek rabszolgák, valamint a teremtés koronái is képesek önállóan ellátni olyan nehéz és bonyolult, Nobe-díjat igénylő feladatokat, mint a mosás, vasalás, takarítás.
Kérlek, ne változz meg! Így egy nőtársam szerencsés lesz és normális pasit foghat ki.
Engem is zavarna nagyon.
Neked van igazad.
Nő vagyok és örülnék, ha ennyi mindent meg tudnék csinálni magamnak rendszeresen, segítség nélkül.
Ne törődj velük.
A 60-as évek közepén ismertem egy családot, ahol 6 fiúgyerek volt. Az apa gyógyszerész, az anya egy KTSZ főkönyvelője. Nem csak az apa segített a háztartásban, hanem minden fiú már kiskorától kezdve megtanult mindent, amit egy háztartásban végezni kell. 16 évesen már mindegyik tökéletes "háziasszony" volt. (Ami akkor nem igazán volt menő). Hasznát vették egyetemistaként a koleszben is. Amikor a legidősebb fiú megnősült, megköszönte a felesége az anyósának, hogy ilyen nagyszerű férjet nevelt neki.
Nálunk minden gyerekem - a fiúk is - kis koruktól kezdve erre voltak szoktatva. Amikor elkerültek itthonról (kollégium), igencsak örültek neki, mert ök mindent meg tudtak maguknak csinálni, ellentétben a többiekkel.
Egyetemen meg kimondottan népszerüek voltak, mert tudtak fözni is, méghozzá úgy is, hogy "mi van a hütöben", és az összes havernak tetszett, hogy mindig van valami különleges és finom kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!