Miért szól meg emiatt a közeli család?
Albérletben élő férfi vagyok, Budapesten élek és dolgozok, szerencsére az albérletben többen lakunk.
Egyedülállóként én szervezem az életemet: kimosom a ruhákat, kivasalom az ingeket, főzök, takarítok magam után, bevásárolok stb. Vagyis teszem azt, amit minden ember.
A család meg állandóan szapul, hogy ez mennyire nem "férfias" ezeket egy nőnek kellene megcsinálni... És ideje lenne már "önállósodnom". Szó szerint ezt a szót használták. :D Egyáltalán nem függök tőlük.
Nekem semmi bajom nincs ezzel, nem hiszem hogy egy női szolgát kellene beszereznem, mert szerintük ez így a "normális". Én gondolkodok sz*rul, hogy alapvető, hogy magam után elvégzem a teendőket?
Engem már zavar, hogy ezzel jönnek.
11: Vasalás: 1. nem muszáj olyan holmikat venni, amiket vasalni kell, én ezt csinálom.:)
2. Nem kell mindent saját kezűleg megcsinálni, a lényeg, hogy a saját dolgának tartsa az ember a magéról való gondoskodást, és szervezze meg, hogy meg legyen csinálva (van Patyolat, bejárónő, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!