Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért szól meg emiatt a...

Miért szól meg emiatt a közeli család?

Figyelt kérdés

Albérletben élő férfi vagyok, Budapesten élek és dolgozok, szerencsére az albérletben többen lakunk.

Egyedülállóként én szervezem az életemet: kimosom a ruhákat, kivasalom az ingeket, főzök, takarítok magam után, bevásárolok stb. Vagyis teszem azt, amit minden ember.

A család meg állandóan szapul, hogy ez mennyire nem "férfias" ezeket egy nőnek kellene megcsinálni... És ideje lenne már "önállósodnom". Szó szerint ezt a szót használták. :D Egyáltalán nem függök tőlük.

Nekem semmi bajom nincs ezzel, nem hiszem hogy egy női szolgát kellene beszereznem, mert szerintük ez így a "normális". Én gondolkodok sz*rul, hogy alapvető, hogy magam után elvégzem a teendőket?

Engem már zavar, hogy ezzel jönnek.

2018. máj. 12. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A párom is önellátó (a vasalás mondjuk nem erőssége). Szerintem egy férfi, aki egyedül él, ezeket a dolgokat el kell, hogy végezze. Ha nincs ott anyu, éhen kéne halni, meg meg kéne rohadni a koszban?
2018. máj. 14. 08:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Te lâtod jól. Ritka az ilyen normàlis fèrfi, legyèl magadra büszke ès maradj ilyen.
2018. máj. 16. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:

11: Vasalás: 1. nem muszáj olyan holmikat venni, amiket vasalni kell, én ezt csinálom.:)

2. Nem kell mindent saját kezűleg megcsinálni, a lényeg, hogy a saját dolgának tartsa az ember a magéról való gondoskodást, és szervezze meg, hogy meg legyen csinálva (van Patyolat, bejárónő, stb.).

2018. máj. 16. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a te "készülékedben" van a hiba. Persze, a ha a szüleid macerálnak ezzel, akkor alighanem inkább arról van szó, hogy unokát szeretnének már.
2018. máj. 21. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!