Nagybátyám fizetését mindig elveszi egy nő aztán mindig tőlem kér kölcsön. Hogyan kellene ennek véget vetni?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve odaadja a fizetését egy nőnek akibe szerelmes de semmi nincs közöttük a nő csak kihasználja. Ha nem adnék neki éhen halna már így is le van fogyva.2018. ápr. 15. 14:06
11/15 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy ennyi erővel eltarthatnád a nőjét is. De nem áll szándékodban.
(Mert ha ő azért kér tőled, hogy a nőjének adja, akkor akár a nőnek is adhatnád a pénzt.)
12/15 anonim válasza:
Míg meg nem mondod neki hogy nincs ez így tovább, addig nem fog változni. Lehet hogy kellemetlen, de nincs más megoldás.
Tényleg fizetés előtti nap közölni kell vele a helyzetet, és bármit mond nem engedni. Egy ezrest se.
13/15 anonim válasza:
Végtére is, te pénzeled azt a nőt.
14/15 anonim válasza:
Tipikus kihasználási lánc, aminek te is a szerves részét képezed. Őt kihasználja a nő, ő meg téged használ ki. Én már rég elzártam volna a pénzcsapot. Bocs, de ha nagybátyád olyan hülye, hogy még akkor is odaadja minden pénzét egy nőnek, ha éhen hal, akkor teljesen megérdemli, ha kihasználják. Én nem asszisztálnék ehhez. Nem adnék neki semmit és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!