Ha a nagybátyám nálam fiatalabb, akkor ő nekem a nagyöcsém?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 08:56
2/7 anonim válasza:
Ez fogós kérdés, és ritka eset. Attól, hogy fiatalabb, még ugyanúgy a "nagybátyád" a rokoni fok szerint. Már ha valamelyik szülőd testvérének a fia. Van az úgy, hogy idősebb korban szül valaki gyereket.
3/7 anonim válasza:
Meg ha nem szül, nemz! (Vagy nemez?)
4/7 anonim válasza:
#1 :)
#2 Nem a szülő testvérének a fia, mert az az unokatestvér lenne, hanem a szülő öccse.
Kérdező, igen ő a nagybátyád. Van ilyen én több ilyen nagybácsiról illetve nagynéniről tudok a környezetemben.
5/7 anonim válasza:
25 vagyok, a legfiatalabb nagynéném csak 5 éves :) aztán jönnek sorban van 7 meg 14 éves is vegyesen nagynéni nagybácsi, meg kettő velem egykorú is.
Mondjuk csak "fél" nagybátyák, nagynénik, a papám jól tolta :D sajnos már nincs köztünk, így felelőtlenség is volt azt hiszem 5 gyereket csinálnia egy fiatal nőnek.
De én is nagynénémnek meg nagybátyáimnak hívom őket. Ők meg az unokahúguknak engem.
6/7 anonim válasza:
Én viccesen kis nagybátyámnak hívom, ha szóba kerül. Találkozni nem szoktunk, nem tartjuk a kapcsolatot.
7/7 anonim válasza:
Hogyne, van aki a saját nagybátyját, nagynénjét teszi tisztába, eteti viszi sétálni.
Sőt, van aki a saját nagynénjének a keresztanyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!