Nagybátyám fizetését mindig elveszi egy nő aztán mindig tőlem kér kölcsön. Hogyan kellene ennek véget vetni?
Gondolom mondtátok neki, hogy anő csak kihasználja, de erre csak dühösebb lett. Általában ez így megy.
Én a fizetés előtti napon megmondanám neki, hogy többet nem adsz kölcsön. Neki kell megállnia a saját lábán és, ha nincs elég pénze, akkor gyerünk szerezni még egy állást, hogy eltartsa magát és aa "kis barátnőjét". Tudom ez nem szép dolog, de ezt a nagybátyád érdekében kell tenned. Valószínűleg egy idő után majd a sarkára áll, de ahoz ebben az esetben szerintem el kell szenvednie még egy két dolgot.
Neked pedig kitartónak kell lenned és hagyni hagy szenvedjen, mert a legmélyebb ponton fog rájönni, hogy a nő csak kihasználja.
Ebben az esetben nem hinném, hogy segítene bármiféle beszélgetés, mert az csak feldühítené hiszen szerelmes. Itt sajnos szerintem a saját bőrén kell megtapasztalnia.
Amíg pénzeled, nem lesz változás. Nem is akar változtatni, mert tudja, te úgyis eltartod ..egyébként neked nem adja meg a pénzt ugye?
Egyébként olyan vagy mint ő..kihasználható. Csak az a különbség, hogy az ő eszét a szerelem, míg a tiédet a sajnálat vette el.
Neked a kapcsolattal nem kell foglalkoznod.
Te csak nem adsz pénzt és kész.
Már bocs..de semmi közötök nincs a kapcsolatukhoz.
Amúgy ti tartjátok el a barátnőjét.
Mégis mit tehetnél érte? Gondolom már párszor elmondtátok neki, hogy mekkora hülyeséget csinál. Ennél többet nem tudtok.
Baromi egyszerű, nem adsz neki többet pénzt, egy fillért se. Lehetőleg a többiek se adjanak neki.
Aztán majd eldönti, hogy egy ri***cot akar e pénzelni, vagy inkább életben marad.
Nem akarok bunkó lenni, de ha valaki olyan idióta, hogy inkább éhen hal, minthogy egy nőt pénzeljen, akkor az meg is érdemli. Ez van, nem lehet minden hülyét megmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!