Ti hogyan és miért kerülitek pár ismerősötöket vagy rokonotokat? Mikor vették ezt észre, és ha szóltak róla, akkor mit mondtak nektek?
Hogyan?
- nem hívom fel
- nem írok neki a facén meg a többi ilyenen
- nem hívom meg vendégségbe
- nem kezdeményezek találkozásokat
- ha mégis találkozom vele, nem igyekszem vele sokat beszélgetni
Hogy kerulom?
-Masik varosba koltoztem
-facebokkon es mashol letiltottam oket
- új telefonszamom es lakcimemet nem tudjak.
Miert kerulom?
-Bunko, pletykas nepseg
-mindig leakartak huzni penzzel, aztan amikor nekem kellett volna segitseg mert elvesztettem a munkam, akkor hirtelen mindenki eltunt.
Mikot vettek eszre?/mit szoltak?
Nem tudom, nem lattam oket mar 10eve.
A családom nagy részével jó a kapcsolatom, de van (volt) pár távolabbi rokon, és pár "barát", akik csak akkor
keresnek, ha kell nekik valami. Érdekes, hogy mindig megtalálnak, ha pénz kell kölcsön, vagy szívesség, vagy
kell egy hely a szobámban, ha pár napot a városban kell tölteniük.
Amikor viszont nekem kellett valami, akkor mindegyik a száját húzta. Ezt meguntam, úgyhogy már nem nagyon
veszem fel nekik a telefont, ha igen, akkor is úgy teszek, mintha nem érnék rá. Facebookon nem mindig válaszolok, ha mégis, akkor több nap késéssel, és röviden, lerázósan. Ha szívességet kérnek, megmondom, hogy nincs időm, és ajánlok valakit, aki pénzért megcsinálja azt, amit tőlem ingyen akarnak. Ha szállást kérnek, akkor ajánlok fizetős szállót, ennyi.
1000 km-re költöztem tőlük.
Nem mondtam indokot, így döntöttem és kész. Szerintük mindig is én voltam a hülye, az életképtelen, szerencsétlen idióta.
Nem, bizony meg tudok élni pár országgal odébb tőlük, és NEM sírok utánuk egyáltalán :D
Tesómat kerülöm. Nem dolgozik, nem végez házimunkát, elvárásai viszont vannak. Ha hazamegyek eddig csak azért keresett meg a nagy lakásban, hogy cigit kérjen vagy pénzt. Ha a konyhában vagyok simán odajön és félrelökne. Kisistennek képzeli magát. Eleinte sajnáltam, aztán csak kimutatta a foga fehérjét. Plusz a szüleim életét is megkeserítette.
Még a telefonszámát sem tudom. És ez így is marad örököre, sajnos.
nem keresem őket, és ha ők keresnek, akkor is ritkán vagyok elérhető a számukra telefonon is.
folyton észlelik
mit mondtak? ritkán látlak, sose hívsz, mikor látunk?, mikor jössz?
Nagy részükkel csak szimplán nem tartunk semmilyen kapcsolatot. Nincs harag, vagy ilyesmi, egyszerűen eltávolodtunk.
Akiket direkt kerülök, és megszakítottam minden kapcsolatot, a nagyszüleim. Nyomós okom volt rá, nem írnám most le.
Párom nagyanyjával kapcsolatban szintén ezt a megoldást választottuk.
Nem beszélünk, nem keressük őket telefonon, se máshol (az ő nagyanyja ráadásul szerencsére messze is lakik.)
Én a párom hugát kerülöm, amennyire csak lehet.
Az a nő egy igazi önző, gátlástalan liba, aki átgázol és kihasznál mindenkit, beleérte a saját szüleit, és a testvérét (páromat) is.
Nagyon sok vitát feszültséget okozott, ezért is szakítottuk meg a kapcsolatot vele.
Egyáltalán nem keressük, nem beszélünk vele, sem telefonon, sem fb-on, sehol. Ha jön látogatóba a szülőkhöz, akkor mi direkt úgy intézzük, hogy ne legyünk ott, még véletlenül se kelljen találkozni vele. Én főleg azért, mert egyszerűen annyira irritál, hogy nem tudnék vele udvariasan viselkedni, ha meg bunkózok, vagy elmondom a véleményem, akkor az anyós, após megharagszik, hiszen mégiscsak az ő lányuk. Ezért inkább jobb, ha nem is találkozunk vele, úgy "béke" van.
Persze anyósék nagyon erőltetik, hogy béküljünk ki vele, de jól tudjuk, hogy megintcsak kihasználna, így ez felejtős. Majd elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!