Töröltétek már rokonotokat FB-ről?
Együtt nőttünk fel, állandóan én keresem őket, és ők le sem szarnak. Ezért engem bánt, hogy ha azt látom FB-n egy mást tutujgatják.
Köszönöm a válaszokat
Akkor töröld őket, add meg nekik ami jár! És akkor majd biztosan nagyon fognak szenvedni, mert kitörölted őket az ismerőseid közül és a végén rájönnek: te egy óriási kincs vagy az ő életükben! És majd térden fognak csúszni előtted, hogy "kérlek, jelölj be újra, vegyél fel újra az ismerőseid közééé!"
Mégis, mit vársz ettől a törléstől?? Ha bánt, akkor ne nézegesd, rejtsd el a bejegyzést vagy töröld őket, senkit nem fog érdekelni, ha eddig sem keresték a társaságod.
az én unokatestvérem nem jött el az esküvőmre, holott tudta, legalább 30szor hívtam, emailt, sms-t, levelet írtam neki és az anyjának is, még csak válaszra sem méltatott. Mégsem töröltem, mi a pö...nek, ő észre sem venné. Így attól, hogy ő engem l.sz.r, én legalább látom, mi van vele, mert azért csak érdekel. Csak nem írok rá.
Napi szomi: kolléganőm kilépett és még le is tiltott FB-ról. Majdnem egy egész napot végigsírtam.
Most komolyan már ennyire elfajzott a világ, hogy az az emberi kapcsolatok mélységének mértéke, hogy ki mikor kit töröl FB-n???
Én be sem jelöltem őket. Nem mintha ők nagyon keresnének, igazából nem tartunk kapcsolatot.
Ha leszarnak, szard le te is őket. A rokonokat nem válogathatja meg az ember, de leszarhatja. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!