Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Töröltétek már rokonotokat...

Töröltétek már rokonotokat FB-ről?

Figyelt kérdés

Együtt nőttünk fel, állandóan én keresem őket, és ők le sem szarnak. Ezért engem bánt, hogy ha azt látom FB-n egy mást tutujgatják.

Köszönöm a válaszokat

2014. aug. 14. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen. Mondjuk komolyabb problémák miatt.
2014. aug. 14. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Akkor töröld őket, add meg nekik ami jár! És akkor majd biztosan nagyon fognak szenvedni, mert kitörölted őket az ismerőseid közül és a végén rájönnek: te egy óriási kincs vagy az ő életükben! És majd térden fognak csúszni előtted, hogy "kérlek, jelölj be újra, vegyél fel újra az ismerőseid közééé!"

Mégis, mit vársz ettől a törléstől?? Ha bánt, akkor ne nézegesd, rejtsd el a bejegyzést vagy töröld őket, senkit nem fog érdekelni, ha eddig sem keresték a társaságod.

2014. aug. 14. 15:27
 3/11 anonim ***** válasza:

az én unokatestvérem nem jött el az esküvőmre, holott tudta, legalább 30szor hívtam, emailt, sms-t, levelet írtam neki és az anyjának is, még csak válaszra sem méltatott. Mégsem töröltem, mi a pö...nek, ő észre sem venné. Így attól, hogy ő engem l.sz.r, én legalább látom, mi van vele, mert azért csak érdekel. Csak nem írok rá.

Napi szomi: kolléganőm kilépett és még le is tiltott FB-ról. Majdnem egy egész napot végigsírtam.

Most komolyan már ennyire elfajzott a világ, hogy az az emberi kapcsolatok mélységének mértéke, hogy ki mikor kit töröl FB-n???

2014. aug. 14. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Én be sem jelöltem őket. Nem mintha ők nagyon keresnének, igazából nem tartunk kapcsolatot.

Ha leszarnak, szard le te is őket. A rokonokat nem válogathatja meg az ember, de leszarhatja. ;)

2014. aug. 14. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen az unokatesómat,miután meghalt.Nagyon felkavaró volt látni a képeit szóval inkább töröltem.
2014. aug. 14. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Értelmetlen a kérdésed! Gondold át ;)
2014. aug. 14. 16:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen. A testvéremet, mert zaklatott.
2014. aug. 14. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Töröltem, többet is, de komolyabb indokok miatt ennél.
2014. aug. 14. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Törölni nem, de olyan szerintem hülye meg bosszantó dolgokat irkált ki az egyik, hogy a követését inkább visszavontam.
2014. aug. 14. 17:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Zokszó nélkül, hiszen úgyse beszélünk. Én meg amúgy is fekete bárány vagyok mindenhol, mert a saját utamat járom az ésszerűség mentén, nekik meg ez nem tetszik...
2014. aug. 14. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!