Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Dns tesztet hol lehet csinálta...

Dns tesztet hol lehet csináltatni? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Pàrom gyermeke miatt szeretnék apasàgi tesztet csinàltatni. Hol lehet? Hogy zajlik? Mennyibe kerül?

#apasági teszt #Dns teszt.
2018. jan. 17. 13:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Persze, nyilvánvaló.

Beleképzelem magam a helyzetedbe: a páromnak az előző kapcsolatából van egy gyereke. Tudtam, elfogadtam. Szeretem a párom, ergo (igyekszem) szeretem a gyerekét is.

De ha nem biztos, hogy az övé, valamint a párom nem szeretné vele tartani a kapcsolatot, ha nem az övé, akkor innen már más a helyzet, érthető, ha több megfontolásból is nem szeretnél közösséget a gyerekkel.

2018. jan. 30. 16:09
 32/42 A kérdező kommentje:
A pàromon is làtom , hogy olyan közeli kapcsolatot nem tud kialakítani vele, lehet ő benne is van egy ilyen , hogy lehet egy idegen miatt kellett elnapolni a szàmla befizetését. Nem tudom ha kiderülni biztosra , hogy az övé biztos jobb lenne tudni semmi kétség nélkül. De ha meg nem az akkor egy idegen miatt nélkülözünk ami felhàborító.
2018. jan. 31. 01:23
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem “jobb” megtudni egy rossz hírt, mint egész életedben kétségek között őrlődni.
2018. jan. 31. 08:30
 34/42 A kérdező kommentje:
Olvastam itt , hogy egy pasi 4 éves koràban tudta meg hogy nem ő az apa.
2018. jan. 31. 10:19
 35/42 A kérdező kommentje:
Pàrom a nőt 7 hónapos terhesen os rajra kapta megcsalàson. 4 hónapos volt a baba mikor hazaköltözött a szüleihez. Mindennel lehúz minket. És érdekelne , hogy jogosan e. Nem tudom ezt miért mondta el nekem a pàrom. Azóta ezen gondolkodom.
2018. jan. 31. 14:40
 36/42 anonim ***** válasza:
Kérjetek vércsoportmeghatározást
2018. jan. 31. 20:17
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ahhoz vér kell, azt nem lehet úgy szerezni, mint pl. nyálmintát... és ráadásul egyáltalán nem erősíti meg, hogy a Kérdező párja-e az apa. A vércsoport csak akkor jó valamire, ha eleve adott, és az eredmény elvben kizárja az apaságot.
2018. jan. 31. 20:33
 38/42 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltem a pàrommal. Feszült lett ahogy felhoztam a dns tesztet. Nem tudja mi lenne a jó. Mondtam neki csak jobb lenne egy papír ami ottvan , hogy az ő gyereke.
2018. febr. 1. 04:12
 39/42 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor hagyd most ezzel. Várd meg míg lerendezi magában a dolgokat, aztán bárhogy is dönt támogasd.
2018. febr. 1. 08:47
 40/42 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább azt kellene kideríteni, hogy miért válik feszültté magától a témától is... amíg ennek az oka nincs meg, megnyugodni se fog.
2018. febr. 1. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!