Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Dns tesztet hol lehet csinálta...

Dns tesztet hol lehet csináltatni? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Pàrom gyermeke miatt szeretnék apasàgi tesztet csinàltatni. Hol lehet? Hogy zajlik? Mennyibe kerül?

2018. jan. 17. 13:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Persze, nyilvánvaló.

Beleképzelem magam a helyzetedbe: a páromnak az előző kapcsolatából van egy gyereke. Tudtam, elfogadtam. Szeretem a párom, ergo (igyekszem) szeretem a gyerekét is.

De ha nem biztos, hogy az övé, valamint a párom nem szeretné vele tartani a kapcsolatot, ha nem az övé, akkor innen már más a helyzet, érthető, ha több megfontolásból is nem szeretnél közösséget a gyerekkel.

2018. jan. 30. 16:09
 32/42 A kérdező kommentje:
A pàromon is làtom , hogy olyan közeli kapcsolatot nem tud kialakítani vele, lehet ő benne is van egy ilyen , hogy lehet egy idegen miatt kellett elnapolni a szàmla befizetését. Nem tudom ha kiderülni biztosra , hogy az övé biztos jobb lenne tudni semmi kétség nélkül. De ha meg nem az akkor egy idegen miatt nélkülözünk ami felhàborító.
2018. jan. 31. 01:23
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem “jobb” megtudni egy rossz hírt, mint egész életedben kétségek között őrlődni.
2018. jan. 31. 08:30
 34/42 A kérdező kommentje:
Olvastam itt , hogy egy pasi 4 éves koràban tudta meg hogy nem ő az apa.
2018. jan. 31. 10:19
 35/42 A kérdező kommentje:
Pàrom a nőt 7 hónapos terhesen os rajra kapta megcsalàson. 4 hónapos volt a baba mikor hazaköltözött a szüleihez. Mindennel lehúz minket. És érdekelne , hogy jogosan e. Nem tudom ezt miért mondta el nekem a pàrom. Azóta ezen gondolkodom.
2018. jan. 31. 14:40
 36/42 anonim ***** válasza:
Kérjetek vércsoportmeghatározást
2018. jan. 31. 20:17
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ahhoz vér kell, azt nem lehet úgy szerezni, mint pl. nyálmintát... és ráadásul egyáltalán nem erősíti meg, hogy a Kérdező párja-e az apa. A vércsoport csak akkor jó valamire, ha eleve adott, és az eredmény elvben kizárja az apaságot.
2018. jan. 31. 20:33
 38/42 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltem a pàrommal. Feszült lett ahogy felhoztam a dns tesztet. Nem tudja mi lenne a jó. Mondtam neki csak jobb lenne egy papír ami ottvan , hogy az ő gyereke.
2018. febr. 1. 04:12
 39/42 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor hagyd most ezzel. Várd meg míg lerendezi magában a dolgokat, aztán bárhogy is dönt támogasd.
2018. febr. 1. 08:47
 40/42 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább azt kellene kideríteni, hogy miért válik feszültté magától a témától is... amíg ennek az oka nincs meg, megnyugodni se fog.
2018. febr. 1. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!