Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Dns tesztet hol lehet csinálta...

Dns tesztet hol lehet csináltatni? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Pàrom gyermeke miatt szeretnék apasàgi tesztet csinàltatni. Hol lehet? Hogy zajlik? Mennyibe kerül?

#apasági teszt #Dns teszt.
2018. jan. 17. 13:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó, valszeg a párja azt se tudja, hogy van lehetősége lépni, lásd itt az előbb is előkerültek tévhitek.
2018. jan. 17. 20:17
 22/42 anonim ***** válasza:
86%

Erre egyszerű a megoldás: megbeszéli a párjával, hogy van erre lehetőség, és ha a párja is akarja, akkor meg lehet csináltatni.

Legalábbis szerintem így lenne normális, nem a tudta nélkül.

2018. jan. 17. 20:22
 23/42 anonim ***** válasza:
63%
#22, valóban, az ideális megoldás ez lenne, viszont a Kérdező ezt is írja: " A pàrom anyukàja rögtön örült , hogy unokàja lesz. Lenyugtatta a pàrom , hogy biztos tőle van. Pàrom ezt elmesélte , 4 éves a gyerek." - márpedig, ha a Kérdező anyjának fontosabb az unokája a gyerekénél, a Kérdező meg nem mer/akar konfliktusba kerülni az anyjával, akkor valakinek át kell segíteni a holtponton.
2018. jan. 17. 22:37
 24/42 A kérdező kommentje:
Sok olyan dolog van ami arra utal , hogy lehet nem ő az apa. Van ennek lelki része is. Nem tudom , hogy lehet ilyet feldolgozni. Nem tudja pàrom milyen a vércsoportja a gyereknek. Anyuka ilyen informàciót nem osztott meg vele. Ezt màr kérdeztem töle. A sajàtjàt és a gyermek anyàét tudta de a gyerekét nem. Akkor beszéltünk erről mikor a fiunk az én vércsoportom örökölte.
2018. jan. 18. 07:18
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Azt neked kell eldönteni, hogy mi lenne jó, hogyan reagálna a párod, ha a háta mögött megcsináltatnád a tesztet.

Viszont, én ha a teszt mellett döntenék, akkor a poz. eredményt is a tudomásàra hoznám. Becsülöm annyira a párom, h hasonló helyzetben hadd tudjon már arról (is), ha tényleg, bizonyítottan ő az apa. És azt hiszem, normális kapcsolatban ilyen lépést az ember nem hallgat el a párja elől, még akkor sem, ha eredetileg nélküle fogott is bele. Még lehet hálás is lenne, amiért nem neki kellett meglépni.

Másik:

a mi környezetünkben megtörtént eset: fiatal lány terhes maradt, megtartották a család, szülők segítségével, jóformán harmadik gyerekükként nevelték az unokát. Apuka fizette a gyerektartást, törődött a kicsivel, a lány nem akart hozzámenni, pedig állítólag a pasi szerette, de nem kellett neki -ilyen is van.

Anyukának azért csak benőtt a feje lágya, jelenleg elég magas beosztásban dolgozik, persze ezt főként a támogató családnak köszönheti, hiszen visszamehetett tanulni.

De a lényeg, hogy a pasi vhonnan szagot kapott, és évek múltán, mikor már majdnem nagykorú volt az említett gyermek, DNS tesztet csináltatatott, ahol mindenki meglepetésére neg. lett az eredmény! Lett belőle nagy cirkusz, verekedés (nem egy alacsonyszintű, lecsúszott családról beszélünk!), képzelhetitek el a pasi érzéseit.

A teszt költségeit és a fizetett gyerektartást is vissza kellett fizetni az anyának.

2018. jan. 29. 13:23
 26/42 A kérdező kommentje:
Úristen. Utolsó, jó lenne ha a vércsoportjàt tudnànk a gyerkőcnek , de azt se mondja meg az anya. Azért gondoljàk , hogy a pàromé mert a feltételezett màsik apajelöltre nem hasonlít, de pàromra sem. De ez alapjàn nem lehet megmondani, hogy kié.
2018. jan. 29. 17:08
 27/42 anonim ***** válasza:
Eü kiskönyvben benne van, de vérvételnél is meg lehet nézetni. Esetleg ex valakije aki kifotózza a kiskönyvből a vércsoportot?
2018. jan. 29. 19:10
 28/42 A kérdező kommentje:
A kiskönyvében ki van húzva. Àllítólag nem nézték meg neki. És nem tudjàk.
2018. jan. 30. 09:51
 29/42 anonim ***** válasza:

25ös vagyok

Ja, hogy itt van másik apa-jelölt is??!

Azért így már más a leányzó fekvése, ahogy mondani szokás. Hiszen akkor eleve csak 50%-ról beszélünk.

Olyan nincs, hogy a megszületett babának nem nézik meg a vércsoportját, ezzel a szöveggel konkrétan hülyének néz benneteket.

Én megcsináltatnám a tesztet. Hogyan lehet azzal a tudattal élni, hogy az a gyerek, akivel már nem élek együtt, de a magaménak tartom, lehet nem is az enyém?

Ha én nevelem és ragaszkodok hozzá, az más. El tudom képzelni, hogy vannak emberek, akik nem is akarják így tudni az igazságot.

De ebben a helyzetben én tudni akarnám, hogy hányadán állok.

Megcsináltatnám a tesztet.

Ha az enyém, akkor onnantól nem kell kételyek közt élni senkinek.

Ha nem az enyém, akkor tiszta a helyzet jogilag, anyagilag, visszamenőleg is!!!

2018. jan. 30. 15:45
 30/42 A kérdező kommentje:
Lehet én is jobban el tudnàm fogadni ha biztos lennék benne.
2018. jan. 30. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!