Dns tesztet hol lehet csináltatni? Mennyibe kerül?
Erre egyszerű a megoldás: megbeszéli a párjával, hogy van erre lehetőség, és ha a párja is akarja, akkor meg lehet csináltatni.
Legalábbis szerintem így lenne normális, nem a tudta nélkül.
Azt neked kell eldönteni, hogy mi lenne jó, hogyan reagálna a párod, ha a háta mögött megcsináltatnád a tesztet.
Viszont, én ha a teszt mellett döntenék, akkor a poz. eredményt is a tudomásàra hoznám. Becsülöm annyira a párom, h hasonló helyzetben hadd tudjon már arról (is), ha tényleg, bizonyítottan ő az apa. És azt hiszem, normális kapcsolatban ilyen lépést az ember nem hallgat el a párja elől, még akkor sem, ha eredetileg nélküle fogott is bele. Még lehet hálás is lenne, amiért nem neki kellett meglépni.
Másik:
a mi környezetünkben megtörtént eset: fiatal lány terhes maradt, megtartották a család, szülők segítségével, jóformán harmadik gyerekükként nevelték az unokát. Apuka fizette a gyerektartást, törődött a kicsivel, a lány nem akart hozzámenni, pedig állítólag a pasi szerette, de nem kellett neki -ilyen is van.
Anyukának azért csak benőtt a feje lágya, jelenleg elég magas beosztásban dolgozik, persze ezt főként a támogató családnak köszönheti, hiszen visszamehetett tanulni.
De a lényeg, hogy a pasi vhonnan szagot kapott, és évek múltán, mikor már majdnem nagykorú volt az említett gyermek, DNS tesztet csináltatatott, ahol mindenki meglepetésére neg. lett az eredmény! Lett belőle nagy cirkusz, verekedés (nem egy alacsonyszintű, lecsúszott családról beszélünk!), képzelhetitek el a pasi érzéseit.
A teszt költségeit és a fizetett gyerektartást is vissza kellett fizetni az anyának.
25ös vagyok
Ja, hogy itt van másik apa-jelölt is??!
Azért így már más a leányzó fekvése, ahogy mondani szokás. Hiszen akkor eleve csak 50%-ról beszélünk.
Olyan nincs, hogy a megszületett babának nem nézik meg a vércsoportját, ezzel a szöveggel konkrétan hülyének néz benneteket.
Én megcsináltatnám a tesztet. Hogyan lehet azzal a tudattal élni, hogy az a gyerek, akivel már nem élek együtt, de a magaménak tartom, lehet nem is az enyém?
Ha én nevelem és ragaszkodok hozzá, az más. El tudom képzelni, hogy vannak emberek, akik nem is akarják így tudni az igazságot.
De ebben a helyzetben én tudni akarnám, hogy hányadán állok.
Megcsináltatnám a tesztet.
Ha az enyém, akkor onnantól nem kell kételyek közt élni senkinek.
Ha nem az enyém, akkor tiszta a helyzet jogilag, anyagilag, visszamenőleg is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!