Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Dns tesztet hol lehet csinálta...

Dns tesztet hol lehet csináltatni? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Pàrom gyermeke miatt szeretnék apasàgi tesztet csinàltatni. Hol lehet? Hogy zajlik? Mennyibe kerül?

2018. jan. 17. 13:28
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
55%
Te miért szeretnél a párod gyereke miatt apasági tesztet csináltatni? Mi közöd hozzá? Mert ha jól értelmezem nem a te gyereked. Nem fog menni ha a párod nem egyezik bele.
2018. jan. 17. 13:34
 2/42 anonim ***** válasza:
64%
1-es, gondolom a kérdező ki akarja deríteni hogy a párja gyereke az övé-e, vagy màs férfitól van-e.
2018. jan. 17. 13:44
 3/42 anonim ***** válasza:
9%

Azt hittem nő a kérdező. Akkor így már más a helyzet.

De még mindig azt mondom ha a párod nem egyezik bele akkor sajna nem tudod megcsináltatni.

2018. jan. 17. 13:47
 4/42 anonim ***** válasza:
41%

Privát laborban lehet csináltatni, kell a két DNS minta, és egy csillagászati összegért meg is tudod, hogy a párod tényleg a gyereke apja.

Semmilyen bíróság vagy hivatal nem fogadja el az eredményt, a perköltséget újra csak ki kell fizetni.

Azt hiszem, hogy csak a gyerek 3 éves koráig lehet a bírósághoz fordulni, ha valaki úgy hiszi, hogy nem ő az apa. De lehet, hogy csak egy éves korig, már nem emlékszem.

Szóval a legnagyobb eredmény, amit el tudsz érni, hogy biztosan tudod, hogy kakukkfióka után fizet a párod az exének.

2018. jan. 17. 13:48
 5/42 anonim válasza:
71%
De igen, meg lehet csináltatni akkor is, ha nem is tud róla, csak nem hivatalosan. Megrendeled a mintavevő csomagot, leveszed a mintákat, feladod postán, majd város az eredményt. Sok ilyen labor van, keress rá.
2018. jan. 17. 13:51
 6/42 anonim válasza:
90%

Itt egy link pl. Ezen nem csillagászati az ár.

[link]

2018. jan. 17. 13:54
 7/42 A kérdező kommentje:
Semmilyen hivatalos dologhoz köze nincs. Én akarom megtudni , mert a nő volt màs férfiakkal is mert màr akkor se veled se nélküled kapcsolatban voltak. Azt mondja a pàromé. Akkor még nem ismert engem. A pàrom anyukàja rögtön örült , hogy unokàja lesz. Lenyugtatta a pàrom , hogy biztos tőle van. Pàrom ezt elmesélte , 4 éves a gyerek. Az anyuka nem egyezik bele apasàgi tesztbe. Pàromat se akarom ezzel traktàlni. Van egy közös gyerekünk és én szeretném tudni.
2018. jan. 17. 14:29
 8/42 anonim ***** válasza:
90%
Anyuka nem egyezik bele... tehát esélyes , hogy nem a párodé.
2018. jan. 17. 15:18
 9/42 anonim ***** válasza:
9%

[link]

Az anya a gyerek három éves koráig, az apa egy éves korig kérheti az apaság vélelmének megállapítását. Épp csak 3 évvel csúsztatok le róla.

Tehát hiába csináltatsz DNS vizsgálatot. Hiába tudod teljesíten biztosra, hogy nem a párod az ex gyerekének az apja. Továbbra is fizetnie kell a gyerektartást.

Nem nyersz vele semmit, csak kidobsz egy talicska pénzt.

Így is meg akarod csináltatni? Mi vele a célod?

2018. jan. 17. 17:41
 10/42 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam. De ha ki is derül. 4 évig azt hitte az övé , hogyan dolgozza fel? Vagy ne mondjam el , hogy ezt megcsinàltattam? Nem tudom mi lenne a helyes. Mert ha össze veszünk a gyerek miatt akkor elmondanàm. Amikor anyuka hónap elején nem vàltja ki a gyógyszert és neki kell. Mert neki nincs pénze. A szüleinél laknak....
2018. jan. 17. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!