Ha nekem van kocsim, de a vendégségbe hívott rokonnak nincs, illik elvinni kocsival egy darabig?
Figyelt kérdés
Kb 1,5 órás út tömegközlekedéssel, két gyerekkel jönne. Illik elvinni visszafelé egy darabig vagy nem gond, ha nem viszem el őket, nem okozhat sértődést szerintetek?2017. dec. 28. 07:10
41/45 anonim válasza:
"Azért hazáig vinni ... az kb Szolnok-Budapest viszonylat"
Ezt miből gondolod?
42/45 anonim válasza:
Na ezért kellene inkább alkoholizálnia a házigazdának.
Könnyebb is elviselni a rokonokat gyerekestől, és el sem kell vinnie őket sehova.
:)
43/45 anonim válasza:
ha te vagy a házigazda, és hozzád jönnek, akkor szerintem nem kell elvinned őket semeddig.
csak akkor kéne, ha te is meghívott vendég lennél, és kb. egyfele mennétek haza.
Azért szerintem ne kölcsönözzél gyerekülést, hogy ezeket megoldd. Nem olyan nagy dolog az a tömegközlekedés. Nem csecsemőkről van szó.
44/45 anonim válasza:
Igen, és? Másfél óra, annyi szabad levegő a gyerekeknek is kell.
Hacsak nem rohannak a vonathoz az orzág másik végébe, felesleges.
45/45 anonim válasza:
#44 Azért a busz, vonat száz ember által kilélegzett levegője elég távol áll a szabad levegőtől. Ha csak emiatt akarnád vonatozni küldeni őket, nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!