Ha nekem van kocsim, de a vendégségbe hívott rokonnak nincs, illik elvinni kocsival egy darabig?
#25: "A gyerekülés pedig nem olcsó, mint tudjuk, kb. 50 ezerért lehet kapni, és az még nem is a drágább."
Brendonban év elején vettem kb. 12e Ft-ért.
33: És? Akkor mindenki tartson otthon egy-két gyerekülést, hátha jön egy vendég gyerekekkel, vagy mi? :D
Szerintem semmi értelme a válaszoknak, mert semmit sem tudunk a konkrét helyzetről, a kérdező meg nem ír semmit.
34-es: Az előírásoknak, szabványoknak megfelel, különben fogalomba se hozhatnák. Vagyis: kellően biztonságos.
De te nyugodtan hirdesd az eszméidet a minimum 50e Ft-os gyerekülésről. Nem az érte kiadott pénztől lesz biztonságos egy gyerekülés.
Kérdező: Rengeteg egyéni szempontot lehet ilyenkor mérlegelni. Még azt is, hogy mennyi cuccal jönnek, ill. mennek haza. Mi is két gyerekkel vagyunk, én nem volnék ellene a buszozásnak, de a karácsonyi csomagoknál tényleg nagy könnyebbség, hogy van a fenekünk alatt autó.
Ha útba esik, egyfelé mentek egyidőben, akkor illik (de nem kötelező).
Viszont a gyerekülés az autóba kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!