Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha utálom a sógornőm?

Lánc kérdése:

Mit tegyek ha utálom a sógornőm?

Figyelt kérdés
A vőlegényem nővére orvos és ha kérdezek tőle valamit az egészségemmel kapcsolatban flegmán le koptat. Hogy éljek egy családban egy ilyen emberrel?
2017. dec. 27. 22:01
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
36%
Itt a legkisebb baj az hogy lekoptat. Persze ennek az érmének is két oldala van. Jó lenne látni a másikat is.
2017. dec. 28. 06:18
 22/51 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudjuk mit kérdezel tőle, de esélyes, hogy ezzel többet tesz a családi béke érdekében, mintha kórtörténet és vizsgálati lehetőségek nélkül lenne a házi kuruzslód, teli hipotézisekkel, amiket jól komolyan vennél, aztán őt állítanád be lódoktornak. Van orvosod, kellemetlen kérdésekre itt a gyakori, semmi szükség arra, hogy otthon becsicskuljon neked egy ilyen tudással, de eszköztelenül.
2017. dec. 28. 08:09
 23/51 anonim ***** válasza:
85%
Ne kerdezo tole semmit az egeszsegedrol. Kerdezz az orvosodtol. Ne levers a munkat a privat eletbe, beszelgetesbe. Gondolom, egy tanarno sem a tanitasrol, diakjairol akar beszelni. Szerintem te vagy unalmas, meg egy kisse irigy a jovendobeli sogornore (majd eskuvo utan lesz az)
2017. dec. 28. 08:28
 24/51 anonim ***** válasza:
95%
Itt sem lesz eskuvo.
2017. dec. 28. 08:30
 25/51 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem te pokoli gyerekes vagy. Az írásod alapján lehetsz vagy 20, abból is a gyerekesebb fajta. Nem csodálom, ha egy felnőtt doktornő nem tud veled mit kezdeni..
2017. dec. 28. 09:13
 26/51 anonim ***** válasza:
88%

Szóval azért utálod, mert azt gondolod, hogy ő utál? :D De egyébként nem ártott neked semmit sem.

Egy kis hisztis tini liba szintjén vagy. Nem való még neked a házasság.

2017. dec. 28. 10:28
 27/51 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy ő belgyógyász és nem tud mit kezdeni a pszichiátriai esetekkel. Ez nem az ő területe :D
2017. dec. 28. 10:29
 28/51 anonim ***** válasza:
92%

Ne legyél ilyen, ezért nem gyűlölheted.

Majd ráérsz akkor, ha a fagyasztóba pakolja a csontot :D

2017. dec. 28. 11:05
 29/51 anonim válasza:
27%
Én könyvelő vagyok és nagyon szívesen segítek ezen a téren bármelyik családtagomnak. Ha a sógornőd orvos és tudja a választ a kérdésedre, akkor miért ne segítene? Ezt nem értem. Mondjuk ez a kérdésedtől is függ, nyilván nem fog nőgyógyászati vizsgálatot intézni, de szerintem a kedves sógornő egy alapvető szakmai kérdésre igazán válaszolhatna, szerintem ez lenne a természetes. De ez csak az én véleményem.
2017. dec. 28. 11:19
 30/51 anonim ***** válasza:
91%
Írjál már valami példát, hogy miket kérdezel tőle. Mert tényleg, ha neked pl. egy nőgyógyászati vizsgálatra van szükséged és ő meg fül-orr-gégész, akkor talán nem tud válaszolni, nem pedig nem akar.
2017. dec. 28. 12:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!