Nagyon haragszok rá mit tegyek?
Ma szent esten átmentünk unokatesomekhoz és amíg ott voltunk szinte egész végig én voltam a téma meg unokatesom barátnője..
Valamelyik nap le hívott egy fiu HAVEROM mert mondani akart vmit és a lépcső házba beszelgettunk kb fel orat és hat nkm szemuveg nélkül rohadt rossz a látasom és nagyon homályosan látok nélküle de nem volt kedvem felvenni meg amugyis csak a lépcsőházba voltunk és így ment mindenki fel haza köszönök h Jo estet minden a kapunál mert ott álltunk és Ht ilyen emeletes lakás tudjatok ess jott fel hozzánk nagynéném és nm ismertem fel és véletlenül neki is azt mondtam h Jo estet ... aztán nézem .. és rájövök h basszus ez a nagynéném xd nahh ez rohadt ciki volt mert mindenki azt mondta h biztos nm véletlen és h Miert kll ezt csinalni h kitagadom meg ilyenek kozbe meg esküszöm h nm ismertem fel legelőször ..
és ma ugye ott vagyunk náluk és ilyeneket kérdez h na fel köszöntött a barátod?? Én meg így nezek mondom gúnyosan ahaaa fel de már ideges voltam.. és unokatesom meg nagynéném ott izeltek vlm h fiu és lany barátság nincs meg h biztos járunk meg ilyenek.. amm nem tetszik nkm o és csak egy rendes barát ess kicsit sem az esetem.. de allandoan egész este ez volt a téma de leginkább nagynéném csinálta.. Jo megértem biztos rosszul esett neki amikor jo esteztem neki dee nem direkt volt.. erre anya is meg tesom is ott nevettek rajtam és senki nm védett ki.. Jo először nkm is vicces volt h h lehetek ilyen hulye de amikor már nm hisznek nekem h így volt és tenyleg csak a haverom akk nagyon ideges lettem.. és nagyon haragszom a nagynénémre.. elég bunko volt ez tole..
Most meg hnap ok jönnek át rohadtul nincs kedvem játszani a jo pofat arra is gondoltam h be megyek a szobábamba és ki se jovok addig amíg el se mennek... de nm tudom.. de most nagyon haragszok rá.. szerintetek mit csinaljak?? Nincs kedvem eljátszani h milyen jo stb..
14/L
Ht próbálom viccesen de tok szarul esik h leneznek meg minden.. ez meg zavar engem..
Amm nem én vagyok egyedul ember aki így ir mert minden második ember így ir szvl nm velem van a gond:D
Amugy én nem olvastam olyat a kerdesembe h oktassatok ki mert higyjetek el nem erdekel de ha nem tudok ezen kívül mast irni akk nem kell kommentelnelni!
F*ck logic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!