Lakodalomba milyen értékű ajándékot szokás venni?
A pénz jól jöhet mindig. De ha konkrétan tudod, hogy valami tárgyi ajándék jól jönne nekik (és nem az ötödik lesz abból a dologból) akkor azt is lehet jó. Ez ügyben finoman lehet puhatolózni is a leendő ifjú párnál (feltéve, hogy Ők ismerik az anyagi helyzeteteket, és tekintettel is vannak arra).
De például néhány finomabb tapintású, jó minőségű törölköző olyan dolog lehet, ami akkor is jól jön később, ha most van Nekik elég.
Ami a sorsjegyet illeti, én elvből ellenzek minden szerencsejátékot; úgyhogy igen rossz néven venném ha Nekünk azt venne valaki ajándékba.
Azért azt ne felejtsük el, hogy a lagzin a fiatal pár jövőjét kell megalapozni, hogy ne csórón induljanak neki az életnek!
Ha nincs pénzem, akkor nem megyek lakodalomba, de 5000 ft-okkal nem égetem magam, miután a család 16-03-ig degeszre ette magát, meg itta a márkás italokat!
A 9#-es válaszoló által írt összegeket tartom kb. jónak.
Azt kifelejtettem, hogy a fèrjem anyukájától kaptunk előre 500 ezer nászajándékot, mert sajnos már tudta, hogy már nem éri meg, és sajnos igaza is lett, az esküvőnk előtt nem sokkal hunyt el :(
Így nem volt semmi buli, csak egy vacsora :(
9-es voltam megint
Nálunk a testvér gyerekének egy ötvenest adunk minimum. Akkor is, ha egyedül megyünk. Na most nyilván, akinek nincs sehogy rá, az nem ad ennyit, de többnyire igyekszik mindenki megoldani. Akinek meg sok van, az ad egy százast.
Egyébként nem esünk ekkora túlzásokba, de a testvér meg a testvér gyereke, meg a kersztgyerek, az felénk zsebbenyúlós történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!