Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vannak itt olyanok, akiknek a...

Vannak itt olyanok, akiknek a családtagjai, tág rokonságának négy része prolikból áll, és kívülállónak érzik magukat?

Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 02:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

Bizony, sok rokonommal inkább nem dicsekednék. Van akik között évtizedek óta harag van. Vannak tinik, akik szégyelletes módon viselkednek ( hazudoznak, isznak, verekednek, az egyik lány 14 évesen a barátjához költözött, ő ráadásul nem is igazi rokon, mert hâzasságtörésből született). De van olyan anyuka, akinek az aktuális kuki fontosabb a gyerekeknél, az aktuális most épp egy alkoholista.

Szóval igen, kissé idegenkedem, mert mi normális, tisztességes, csöndes életet élünk a családommal.

2017. aug. 5. 05:49
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Szerinted ki a proli? Mert aki fizikai munkát végez, az nem az. Sok egyetemet végzett bunkóbb, mint akinek nincs egyeteme.
2017. aug. 5. 07:28
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Eredetileg munkásembert jelentett, a "proletár"-ból rövidült.

Mostanra jelentése negatív irányba csúszott el, jelzőként használva: közönséges, igénytelen, bárdolatlan, gázos dolgokra szokás mondani.

Szóval, a kérdésedben te melyik értelemben használod/érted a proli kifejezést?

2017. aug. 5. 08:20
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Igen

Nővérem, bátyám, szüleim, anyám rokonsága.

2017. aug. 5. 08:45
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Jaaajj vannak bőven. Érdekes hogy csak apám részéről. Ekkora proli, primitív embert egy rakáson nem lattam. Egyikkel se tartom a kapcsolatot. Apám egy agresszív, alkoholista állat aki nagyon buta. Mikor otthon élt a sza.ros segget a keztörölözővel törölte ki. Mi meg azt használtuk!!! Hiaba szoltunk neki ne azt használja. Nem érdekelte. Emellett iszonyat rondan beszel. Tovabb nem sorolom... keresztanyám. Jesszus. Az a nő hihetetlen nagy paraszt. kiabálva beszél. Ő is csúnyán. Szereti kibeszélni es szidni az embereket. Mikor látta nem vagyok ra vevő bunkózott velem. Egyszer egy bulijába nem mentem el mert mas dolgom volt felhivott előtte milyen egy ... vagyok. Nem gondolta ezt rolam, meg meg bánom stb... igazi bunkó. Regen es ma is mindenki előtt hangosan kijelenti most hugyozni megy, most fosnia kell. Mikor először bemutattam a páromat neki akkor is ezt mondta előttünk. Bemutatkozáskor jól le.szarta a páromat. Ott mellette folytatta kiabalva a meseit. Mikor vendégségbe jött folyamatosan beszélt, nekem puszit se adott! Csak nekem nem!!! Mikor megtudta elköltöztem otthonrol, beszolt ideje volt. Ideje megtanulnom a házvezetest, takaritast, főzni stb... majdnem lea.nyaztam mit képzel magaról? Mindezt tudom es mindennap csinálom tini korom óta!!! Laktam már együtt más ferfival is, de ő ezt honnan tudhatta volna, sose erdekelte mi van velem!! Mikor letettem a jogsit és már volt gyakorlatom apam megkert vigyem be a városba. Erre keresztanyám kiakadt, jajj ne, inkább ne, mas vigyen be. Paraszt!
2017. aug. 5. 09:05
 6/14 anonim ***** válasza:
46%

"Szerinted ki a proli? Mert aki fizikai munkát végez, az nem az." - te hülye vagy, pont az az ember a proli, aki fizikai munkát végez, ellentétben a burzsoákkal, akik a szellemi képességeikkel keresik kenyerüket.

Amúgy jobban belegondolva a távoli rokonaim közül van néhány, akik fizikai munkából keresik kenyerüket, de nem azért nem látjuk őket ritkán, mert lenéznénk őket, - sőt egyáltalán nem vagyunk velük lekezelőek - hanem azért, mert csak távoli rokonok.

2017. aug. 5. 10:04
 7/14 A kérdező kommentje:

Az én rokonaim között sajnos nagyon sok ilyen van.

Pl nagyanyám már 15 évesen megkérdezte,hogy iszok e a felnőttekkel.

Mi a testvéreimmel mai napig nem iszunk alkoholt,pedig 20-on éveksek vagyunk,erre furán néznek.

Nagynéném a lakásban cigizik,úgy,hogy 3 gyereke van,ha a kisgyerek kimegy a konyhába "megmondtam a k--a--,hogy ne gyerek ki"-ezt így előttem.

Másik nagynéném mindent nőt k-rvának nevez,pl ha a tanárnő rossz jegyet adott a gyerekének,akkor az a büdös k--.

A proli nem feltétlen azt jelenti,hogy fizikai munkás,vagy szegény.

Vannak olyan rokonaim is,akik jól élnek,kb havi 1 milliót keresett a férfi egész életében,a pincében több rekesz sör van,állandóan zsíros ételeket esznek,pedig majd szét pukkanak,pedig simán futna neki normális élelmiszerekre is.

A nagynénémnek mondtam,hogy én egyszerre ennyit nem tudnék megenni,meg én ilyesmiket nem eszek,hogy sült kolbász 3 szelet kenyérrel.Akkor ő kiokosított,hogy ha még e mellé megeszel egy szelet süteményt,az segíteni fogja az emésztést.

Úgy,hogy tudja,hogy biológus végzettségem van.

A ronda beszéd,illetve a szexről nyilvánosan beszélni sokuknál alap.

Pl múltkor egy családi összejövetelen azt mondta az egyik férfi a feleségének,hogy "látod ott az a töltött pohár,este te is úgy meg leszel töltve".Úgy,hogy kisgyerekek is ott ültek.

És mindenki csak nevet...

2017. aug. 5. 15:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

6-os,te nagyon el vagy állítódva!

Mai értelemben az hogy ki a proli,az nem az iskolázottság szintjétől és a munkavégzéstől függ!!!

Egy munkás ember sok esetben becsületesebb,intelligensebb,higiénikusabb,megbízhatóbb,stb.,mint egy diplomás nyakkendős senkiházi.

Számtalan iskolázott,diplomás sőt még doktorált embert ismerek,akik igénytelenek,embertársaikkal tahók,és még ráadásul semmit nem ér a nagy íróasztalos munkájuk.

A proliknak jellegzetes undorító szokásaik,mentalitásuk van,bárki lehet ilyen,akár öltönyben is.

2017. aug. 5. 17:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Jajj 😂😂😂 sok embert ismerek akik fizikai munkások, betanítottak stb... nem prolik, párom is az és sose beszèl pl csúnyán, kulturált, intelligens ember módjára viselkedik. Van pár vállalkozó, fizijai... ismim, marha nagy prolik lehetnek, ha üzletelnek, kereskednek nem kis pénzekkel.

Egyébként egy ügyvéd is lehet otthon egy iszonyat bunkó primitív ember...

2017. aug. 5. 21:26
 10/14 anonim ***** válasza:
56%

"l nem is igazi rokon, mert hâzasságtörésből született)."

Ugyanolyan rokonod, mint akik házasságon belül születtek.

Nem a nemzés kürülményei, hanem a közös genetika a lényeg.

2017. aug. 5. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!