Mit lehet tenni ha a 8éves gyerek agyilag visszafejlödik 1,5 éves szintre?
Sokat vigyázok mostanába unokatestvéremre (lány)aki 8 éves,nekem van egy 1,5 éves lányom.
Már agybajt kapok töle h a 8 éves mikot itt van,ugy viselkedik mont az én lányom. Baba nyelven beszél,ugy eszik ahogy kicsi,kuszik mászik,vinnyog ha nem ér el vmit amit nem szabad. Multkor a kert meztelen szaladgált a lányom,ő is meztelenre vetközött és ott pisilt ahol rájött mint a kicsi.
Szoltam az anyjának is h nem kéne ennyit jönnie,mert visszafejlődik. Direkt csinálja amugy sztem,mert ilyen buta nem lehet,iskolába okos.
Az anyja engem cse.szett le h miért nem kötöm le a nagyobbat,neki az nem elég program amit mi a kicsivel csinálunk. Én meg mondtam h nem fogom a lánya miatt felboritani a napirendünket.
Az is gond h napi 1000ftot ad ha vigyázok a lányára. Egyedül nevelem az enyémet és sajnos kell a pénz,mert az apa már 3 hónapja épp csak annyit fizet h a végrehajto ne b.aszogassa legyen fizetési hajlandoság.
Kérdéseim lennének:
1. hánytól hányig van nálad a kicsi?
2. hetente hány napig? Minden munkanapon?
3. Hétvégén szokott nálad lenni?
4. Az anyja hoz magával minden nap uzsonnára valót, szalámit, zsemlét, gyümölcsöt, csokit a sajátjának?
5. Milyen a napi beosztásod?
6. Számold ki, hogy mennyit költenél étkezésre, ha a kicsi nem lenne nálad. Főznél-e mindennap, ha ő nem lenne nálad?(Ugyanis a Te másfél évesed még nem kapja azt a felnőtt kaját, mint te.
Az anyja hoz magával játékot, könyvet, rajzeszközöket, amivel a kislány napközben játszhat?
Ha elmondod, kiszámolom neked, hogy mennyibe kerül neked a szegény kislány eltartása.
Ha az anyja nem hoz semmi ennivalót, akkor gyakorlatilag nemhogy te tartod el ingyen a kislányt, de rá is fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!