Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehet tenni ha a 8éves...

Mit lehet tenni ha a 8éves gyerek agyilag visszafejlödik 1,5 éves szintre?

Figyelt kérdés

Sokat vigyázok mostanába unokatestvéremre (lány)aki 8 éves,nekem van egy 1,5 éves lányom.

Már agybajt kapok töle h a 8 éves mikot itt van,ugy viselkedik mont az én lányom. Baba nyelven beszél,ugy eszik ahogy kicsi,kuszik mászik,vinnyog ha nem ér el vmit amit nem szabad. Multkor a kert meztelen szaladgált a lányom,ő is meztelenre vetközött és ott pisilt ahol rájött mint a kicsi.

Szoltam az anyjának is h nem kéne ennyit jönnie,mert visszafejlődik. Direkt csinálja amugy sztem,mert ilyen buta nem lehet,iskolába okos.

Az anyja engem cse.szett le h miért nem kötöm le a nagyobbat,neki az nem elég program amit mi a kicsivel csinálunk. Én meg mondtam h nem fogom a lánya miatt felboritani a napirendünket.

Az is gond h napi 1000ftot ad ha vigyázok a lányára. Egyedül nevelem az enyémet és sajnos kell a pénz,mert az apa már 3 hónapja épp csak annyit fizet h a végrehajto ne b.aszogassa legyen fizetési hajlandoság.

2017. júl. 31. 08:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kérdéseim lennének:

1. hánytól hányig van nálad a kicsi?

2. hetente hány napig? Minden munkanapon?

3. Hétvégén szokott nálad lenni?

4. Az anyja hoz magával minden nap uzsonnára valót, szalámit, zsemlét, gyümölcsöt, csokit a sajátjának?

5. Milyen a napi beosztásod?

6. Számold ki, hogy mennyit költenél étkezésre, ha a kicsi nem lenne nálad. Főznél-e mindennap, ha ő nem lenne nálad?(Ugyanis a Te másfél évesed még nem kapja azt a felnőtt kaját, mint te.

Az anyja hoz magával játékot, könyvet, rajzeszközöket, amivel a kislány napközben játszhat?

Ha elmondod, kiszámolom neked, hogy mennyibe kerül neked a szegény kislány eltartása.

Ha az anyja nem hoz semmi ennivalót, akkor gyakorlatilag nemhogy te tartod el ingyen a kislányt, de rá is fizetsz.

2017. aug. 1. 15:50
 22/23 anonim ***** válasza:
Keress magadnak távmunkát, hiszen van géped, interneted, a rokonnak meg mondd meg, hogy a kicsid mellett otthon dolgozol, sory, nem tudod fogadni az unokahúgodat, fogadjon bébiszatyort, vagy írassa be egész nyárra iskolai napközis táborba, vagy küldje nyaralni táborokba egymást követően, míg el nem kezdődik az iskola.
2017. aug. 1. 15:52
 23/23 gago77 ***** válasza:
Fogd be hazimunkara. Segithet neked nyugodtan, 8 evesen mar nem kicsi... Azzal lekotned es sztem meg orulne is neki, h valamennyire felnott szamba veszik... Csak egy otlet, de hatha bevalik.
2017. aug. 2. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!