Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek egy 10 eves...

Szerintetek egy 10 eves gyerek jarhat egyedul kint kulombozo parkokban? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. A ferjem unakaocserol volna szo. A sogornom borzasztoan elhanyagolja a gyermeket,magaba van a gyerek othon sokszorugy ejjel mint nappal. A gyerek azt csinal amit akar,parancsolni neki mar nem lehet, a ferjem ra szol hogy a hazbol ki ne merjen menni magaba,erre fel persze csak ki ki szokik. Az anyja elmegy dolgozni,hol reggel hol ejszaka es a gyerek meg egyedul. Komoly agresszio kezelesi problemai is vannak a gyereknek. A sogornom egyedul allo anya,es nem vagyunk valami joban vele,mert mi mar probaltunk beszelni vele,de a valasza az volt,hogy mi ne szoljunk bele,hogy o hogyan neveli a gyermeket. Most is el van menve a gyereg csavarogni,csak a jo Isten tudja hogy merre jar,majd este 9-10 korul haza allit. Szerintetek??
2017. jún. 27. 17:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
Miért ne?
2017. jún. 27. 17:37
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Az biztos, hogy ennyi idős gyerek ne este 9-10 körül essen haza. Elmehet egyedül, de csak arra a környékre, amit biztonságosan ismer és közel van az otthonához.
2017. jún. 27. 17:44
 3/18 A kérdező kommentje:
Es szerintetek egyedul lehet hagyni egesz napra egy 10 evest?
2017. jún. 27. 17:47
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Éjszakára nem, de napközbeni ha érett igen.
2017. jún. 27. 17:49
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ebben a korban már én is sokat voltam egyedül, mikor mindketten tizenkét óráztak otthon. Kaja volt, melegíteni tudtam, telefonszámokat ismertem, nem volt soha gond.

Éjszaka is voltam egyedül, mikor dolgozniuk kellett, de nem az utcán csavarogtam.

Az unokaöcséd nincs nevelve, az a nagy baj.

2017. jún. 27. 18:02
 6/18 anonim ***** válasza:
48%
Jó hát engem 6 évesen otthon hagytak, apám meg mesélte hogy őt 3 évesen tanyán. Ez csak a mai hülyeség hogy a gyereket 18 éves koráig nem szabad otthon hagyni egyedül. Persze nem ideális, meg a sztori amit leírtál az azért már felvet némi problémát, már ha egy szó is igaz belőle és nem te dramatizálod túl. De egyébként meg üdv Magyarországon, itt egy anya agyon is verheti a saját gyerekét azért se büntetik meg.
2017. jún. 27. 18:04
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
Igen, napközben mászkálhat a környéken és lehet is egyedül otthon, ha megfelelően érett.
2017. jún. 27. 18:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs aki vigyázzon rá, akkor mégis mit csináljon? Korábban kellett volna segíteni a nőnek, most már mindegy, 10 éves gyerek, ha megbízható, lehet egyedül.
2017. jún. 27. 18:34
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Tiz évesen simán otthon hagytak, ha kellett egyszerűbb kajákat meg is főztem, élveztem. A szüleim mindketten rengeteget melóztak, igy kénytelenek voltak megbízni bennem meg a testvéreimben. Soha nem volt semmi baj.

Az a gyerek meg lehet hogy azért csavarog, mert nem szeret egyedül lenni. Nem elítélni, meg kioktatni kellett volna az egyedülálló anyukát, hanem segíteni neki.

2017. jún. 27. 18:45
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
El van menve...?:-) Az enyémek is kint lógtak ilyenkor nyáron a barátokkal, bicikliztek, fociztak, kosaraztak, strandra mentek stb. Miért kellett volna bent ülniük a lakásban? Legkésőbb sötétedésre hazajöttek, ami ilyenkor este 9 tájt van. Nem tudom, mi az az agressziókezelési probléma, ami szerintetek van a gyereknek, azt sem egészen értem, hogy ha nem segítetek neki, nem vagytok jóban, akkkor 1. honnan tudjátok, mi van a gyerekkel, 2. mi a sz..rért ugattok bele, 3. minek kiírni ide hülyeségeket, hogy néhány idióta, aki sose látott még közelről ekkora gyereket, itt hőböröghessen, hogy "mer' az 'annya' nem neveli." Foglalkozz a sajátjaiddal, kérdező.
2017. jún. 27. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!