Mit csináljak egy rosszindulatú sógornővel?
Nézd, a sógornődet le kell tojnod, semmi köze ahhoz, hogy mit, mikor és milyen sorrendben tesztek. Ne légy rá irigy, mert saját magadnak teszel ezzel rosszat! Koncentrálj magatokra!
Viszont (és itt jön a DE!😊) én személy szerint rettenetesen korainak tartom félévesen bölcsibe adni a babát. Számomra nem lehet az az élethelyzet, hogy így döntsek! Az más, ha hirtelen összeomlik az anyagi helyzetünk valami tragédia/katasztrófa következtében, és felkopik az állunk...na, akkor irány dolgozni minden erővel! Egyébként nadrágszíjat behúzni, és babázni, mert nem ő kopogtatott, hogy jönni akar, te akartad őt (és egy félévesnek a szülője mellett a helye, talán ezt nem kell kifejteni). Persze, fölnő akkor is, ha bölcsiben van, de az valóban nem ideális egy ekkora babának. Igazából tovább megyek: a legjobb, ha érett felnőtt emberek kialakult egzisztenciával vállalnak gyermeket, és föl sem merül, hogy egy párhónapos mellől heti 3-4 napot távol kelljen lennie a szülőnek.
Nem tudom, ti hány évesek vagytok. Nekem két gyermekem van, 30 éves koromban érkezett a kisfiam, rá két évvel a kislányom. Összesen 4 évet voltam otthon, és kijöttünk a pénzünkből. A vége felé kellett meghúzni picit a nadrágszíjat. Számomra így volt ideális.
Azt írod, megérte neked, ha ránézel az új autódra vagy bemész az új munkahelyedre...én ezt nagyon sajnálatosnak tartom. De különbözőek vagyunk. Nekünk is új autónk van, azóta vettük, hogy visszamentem dolgozni, a gyed alatt a régi ütött-kopott autónkat használtuk, elvitt minket mindenhová. Viszont otthon lehettem a gyermekeimmel, nem mardos a lelkiismeret, és senki sem szólogat be, nem becsmérel azért, mert nem viselkedtem igazi anyaként. Bár ez lenne a legkevesebb, nem kell foglalkozni a környezettel, hadd mondják, engedd el a füled mellett. Egyedül a te saját érzéseid, gondolataid számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!