Hogyan lehet nem foglalkozni egy rosszindulatú, féltékeny, sógornővel?
Nos, ez lenne az a pont, ahol megmondanám a férjemnek, hogy befejeztem és nem vagyok hajlandó találkozni az ilyen rokonaival. Ha szeret, nem csak hogy megérti, de támogat is benne. Megszakítanám a kapcsolatot minden ilyen primitív emberrel, mert nincs szükségem arra, amit az életembe hoznak. Nem maradnak sokan ezzel a mentalitással az ember körül, de legalább azok szeretnek.
Gratulálok a babához!
Te jó ég! És még én hittem, hogy problémás a sógornőm. Ezek után meg sem nyikkanok.
Az lesz a legjobb, ha messzire elkerülitek egymást. Ugye nem muszáj vele találkoznod? Remélem ezt a párod is megérti. Ezen most próbáld meg túltenni magad, és koncentrálj a picire, mert nem tesz jót, ha pörögsz.
Megfogod látni, hogy idővel megkapja a büntetését az élettől, amikor eljön az ideje. Ha minden jól alakul az életedben, mindig ő fog alul maradni, hát még hogy szétveti az ideg, ha majd megszületik a pici és Ti boldogok lesztek. Gondolj erre, ez lesz a legnagyobb büntetés számára, hogy boldogok vagytok.
Nem mennék többet olyan helyre, ahol ott van. Azt csodálom, hogy a férjed segíteni akar neki... Ezek után is? Minek? Neki sem kéne találkoznia többet a húgával.
A nyugalmad a legfontosabb, a baba, erre gondolj, és semmilyen ünnepnap ne vegyen rá, hogy találkozz velük.
Én is babát várok, és a dokim azt mondta, mindent engedjek meg magamnak, ami jólesik, és semmit, ami nem, fogjam a babára. (Nyilván nem vagyok idióta.)
A férjedet kérdezted arról, hogy miért akar segíteni egy olyan "embernek", aki a gyereketek halálát kívánja és téged ennyire gyűlöl?!?!?!
Tesó ide vagy oda...azért a rosszindulatnak (féltékenységnek) is legyen már határa.
" rosszindulatú csitri " ???
Amit leírtál, nem rosszindulatról tanúskodik, hanem elmebajról. Komolyan mondom, és meg kellene oldani, hogy ne találkozzatok. Nem tudom, hogy de ha a szülők előtt hangosan ilyet mond -" Bejelentettük, első reakciója(szó szerint, szülők előtt): Remélem elvetélsz és akkor végre jól pofánverhetlek,"
- akkor nekik is segíteni kellene ebben.
És nyugtatókat, altató teát ne szedj, az nem jó a kisbabának. Fogadd meg, hogy elmebeteg, és távol kell tartanotok magatokat tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!