Hogyan lehet nem foglalkozni egy rosszindulatú, féltékeny, sógornővel?
hm... Azt írod a párodnak volt tőkéje, és azt használtátok fel. Kérdés: Ahhoz a tőkéhez a férjed hogy jutott hozzá? Abszolút az ő munkája gyümölcse, vagy esetleg olyan forrás amihez a hugicának is köze van? Nem örökségre gondolok, mert ugye akkor a szüleik már nem élnének, hanem valami olyan szülői ajándék, amit a párod megkapott, a húga viszont nem?
Azért kérdezem mert ha így lenne akkor lenne némi igazság abban hogy neki is járna valami.... de ha ténylegesen semmi köze ahhoz a tőkéhez, nincs benne az ő pénze és nem is szülői ajándéknak a része, és semmi ilyesmi, akkor valóban csak irigy és féltékeny.
Amúgy az a baj, hogy ő nem valami kulturált ember... mert ha az lenne, lehetne vele úgy viselkedni, mint a sógornőm meg én. Nem beszélünk egymással, nem szólunk egymáshoz ha családi összeröffenés van és ennyi. Évente 2x csak, hála az égnek:) Ő nem is köszön. Mondjuk ő nem pénzt irigyel, mert az nincs:D csak simán a boldogságot, ami neki nincs...szerelem nélkül ment a pasijához, és még azt a szerelmet is megölte amit a férje érzett iránta....szóval szúrja a szerelmét mások boldogsága, ez a baja. Mert ő nem az.
Amúgy ő se jólneveltség miatt nem kezd el nekem pattogni, hanem azért mert nagyobb darab vagyok nála. Jó egy fejjel magasabb vagyok, így nehezebb is stb...a húgával akivel egy magasak, simán összeverekedett, nekiment, nekem nem mer...
Szóval nálunk ennyivel egyszerűbb a dolog. Nem szólunk egymáshoz. 1x szólt be, még a legelején, hogy szerinte mi nem maradunk együtt sokáig az öccsével...a férjem meg is mondta neki, hogy nem kíváncsi a véleményére...azóta kuss van szerencsére.
Én a helyedben teljesen figyelmen kívül hagynám, a jövőben, meg se hallanám ha hozzám szól, rá se néznék!
Ne foglalkozz vele, megkapta amit érdemel, vigyázz a babára, az idegeskedéssel neki ártasz!
Boldog babavárást!
Az lenne a legjobb, ha te is és a férjed is teljesen kizárnátok az életetekből. Se karácsony, se születésnap.
Egyébként a szülei mit csináltak? Mert ezt nyilván nem hagyhatták ők sem szó nélkül.
Ő gonosz és rosszindulatú, az tény. Viszont te meg egy elmeroggyant vagy, ha terhesen elkezdesz verekedni. Felelősségtudat 0.
Egyébként abban az egyben igaza van a "sógornőnek", hogy aki házasságon kívül esik teherbe, ott az állítólagos apának nyilatkoznia kell, hogy övé a rajkó. Nem megy automatikusan a férj nevére, mint házasságban. Úgyhogy nem értem, miért pont ezen kaptad fel a vizet, hiszen ameddig ez nem történik meg, addig a gyerek apja bárki lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!