Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha elegem van a...

Mit tegyek ha elegem van a családomból?

Figyelt kérdés

Apámmal nem lehet beszélni és ingerült mindig, anyám szó szerint mindentől ideges lesz amit mondanak neki és mindent félreért. A testvérem se jobb. Egyfolytában idegesít, pedig hozzá se szólok.

14/L

Csak értelmes válaszokat kérek!

2017. júl. 1. 13:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, én is így érzek. Mondhatják mások, hogy legalább a szüleim együtt vannak, én meg jó tanuló vagyok, és úgy tűnik, mintha jól érezném magam, de nem így van. Bár, tudom, még fiatal vagyok, úgy érzem egy életre elcsesztek. Főleg a megfelelési kényszerem a legnehezebb, ami apám miatt van. És az a baj, hogy emiatt a stressz szinte megöl... de mindegy, ezen nem tudok változtatni, hiába próbálok. Nem megy. És addig nem is fog, amíg velük élek. Még 4 év. Valahogy csak kibírom, remélem.

Köszönöm a válaszokat!

Írhattok még, hogy nektek milyen a családotok, vagy több tippet a túléléshez!

2017. júl. 4. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem költözz el tőlük és tartsd el saját magad. Albérlet rezsi, suli stb. Mindjárt jófejek lesznek...
2017. júl. 8. 20:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Költözz el Minnél messzebbre tőlük,hogy ne is lásd a pofájukat!Sőt toljál ki Velük úgy, hogy ne vigyél a pénzükből egy fillért se.Vár rád a nagyvilági élet.
2017. júl. 8. 23:54
 14/15 A kérdező kommentje:
14 évesen nehéz lenne elköltözni😂
2017. júl. 9. 00:21
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
El lehet költőzni, csak gondolom félsz hogy ugrik az anyu-apu által finanszírozott kényelem! Húzzál szépen le a netről és csókolgasd a lábnyomukat...
2017. júl. 9. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!