Mit tegyek ha elegem van a családomból?
Apámmal nem lehet beszélni és ingerült mindig, anyám szó szerint mindentől ideges lesz amit mondanak neki és mindent félreért. A testvérem se jobb. Egyfolytában idegesít, pedig hozzá se szólok.
14/L
Csak értelmes válaszokat kérek!
Igaza van az első Valaszolonak!
Hasonló helyzetben vagyok, ezért leszek én is kolis.
Ha még nem adtad be a jelentkezésedet, akkor most, vagy kicsit később, szeptemberben is beadhatod, mert mindig van, aki meggondolja magát és otthagyja a kolit, vagy be sem költözik.
Hidd el, a távolság jót fog tenni!! Én is mindig csak akkor nyugszok meg, ha messze vagyok a családomtól. 3-an élünk otthon, mert anyum elvált, de anyum és a hugom skizofrén. :(
14 évesen eleged van belőlük, peddig meg sok van hatra. :( 18 betöltése után költözhetsz.
Mi van akkor ha veled van a gond??
Tudom! Orvosi papírjuk van róla és rendszeresen járnak a pszichiátriára, de nem sokat ér , mert össze vissza szedik be a gyógyszerüket, sokszor elfelejtik stb.
Egyébként meg ne haragudj, de nincs hozzá közöd!
Sajnos a gyerekkor egy börtön. A gyerekeket a gyakorlatban Magyarországon nem védi meg semmi, ki vannak szolgáltatva a szüleik kényének-kedvének, kegyetlenkedésének, ostobaságának. És ez általában egy életre elcseszi at embert, nagyon ritkán lehet felállni belőle.
Én kívülről nézve viszonylag sikeres életet élek, de belülről végtelenül el vagyok cseszve, a gyerekkorom és a szüleim által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!