Nálatok volt már olyan, hogy az egyik családtagotokra azt hitték, hogy a párotok?
A húgommal szoktak mindig összehozni, v akárki lány rokonnal.
És?
Anyám mesélte, hogy amikor a helyi bevásárlóközpontban mentünk, akkor apámnak visszamondták az ismerősei, hogy a felesége fiatal fiúkkal mászkál itt-ott.
Mivel apám ismerősei, munkatársai rossz kapcsolatunk miatt nem ismernek, így volt is belőle cirkusz itthon.
Mikor gimis voltam, előfordult, hogy apukám vitt iskolába, 18 voltam, ő 48, és az osztálytársaim, akik láttak kiszállni a kocsiból, sokáig azt hitték, hogy a pasim.
Aztán tavaly kórházba kerültem, és apukám első nap bejött meglátogatni, a szobatársaim pedig (zömmel idős nénik), azt hitték, hogy a férjem.
26L
Apukámra már többször hitték azt, hogy a pasim, a jó ég tudja, miért :D Volt, hogy mentem vele valahova kocsival, ő volt ott, meg az akkor kétéves fiam. Apám tankolt, én bementem a gyerekkel a kasszához, vettem egy üdítőt, közben bejött apám is. Akartam fizetni, közben mondta apám, hogy majd ő egyben kifizeti, úgyhogy félre is léptem, aztán hallom, hogy a kutas mondta, hogy "volt egy üdítő a feleségének, meg a tankolás".
Jó, aláírom, apámmal nem hasonlítunk egymásra kicsit sem, nem nagyon lehet ránézésre megmondani, hogy rokonok vagyunk, de azt azért igen, hogy van közöttünk majdnem 30 év :D Persze értem én, vannak ilyen párok is, abban sincs semmi rendkívüli, csak néha furcsállom a dolgot.
Ja, meg öcsémmel is volt ilyen, sétáltam vele, meg szintén a gyerekkel, aki akkor még kisebb volt, néhány hónapos, öcsém meg akkor volt 17 éves. Pár órával később felhívott, hogy az aktuális barátnője, akivel pár napja voltak együtt, és ezek szerint látott minket séta közben, telefonon letámadta, hogy mekkora paraszt, igazán megmondhatta volna, hogy van csaja is, meg gyereke is :D
" sokkal kevesebbnek làtszom a koromnàl"
Nálatok akkor elég sok korom lehet... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!