Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nálatok volt már olyan, hogy...

Nálatok volt már olyan, hogy az egyik családtagotokra azt hitték, hogy a párotok?

Figyelt kérdés

2017. jún. 28. 20:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, miután új helyre költöztem, pár hónap múlva az öcsém hozzám költözött egy időre-persze minden szomszéd azt hitte a pasim.
2017. jún. 28. 21:53
 12/32 anonim válasza:
85%
A családunkban a nevelőanyámnak más a vezetéknelve, ugye nekem, apukámnak meg az öcsémnek megegyezik. Ezért hivatalos helyen, például legtöbbször a reptereken fordul elő, hogy megkérdezik, hogy "mami?" Mindig persze nagyot nevetünk, és mondom, hogy nem. 😄 Utoljára, amikor magyar állampolgárságért kérvényt nyújtottam be, megkérdezték, hogy hány gyerekem van. 😀
2017. jún. 28. 22:05
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
A lányomat, aki tinédzserként idősebbnek nézett ki és az apját, aki viszont erős 40-esként koránál fiatalabbnak nézett ki, nyaraláskor párnak (igaz, hogy furcsa párnak) nézték.
2017. jún. 28. 22:06
 14/32 anonim válasza:
53%
Voltam a testvéremmel egy fesztiválon, és amikor a fagylaltosnál voltunk, akkor az ott lévő csávó megkérdezte, hogy a barátnőmnek milyen fagylaltot szeretnék venni, én meg diszkréten közöltem vele, hogy, hát izé, ő a testvérem :D
2017. jún. 28. 22:56
 15/32 anonim ***** válasza:
öcsémre hitték, hogy a párom, sógornőmre, hogy a lányom :D
2017. jún. 28. 23:11
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az volt, hogy még tavaly nyáron sétáltunk a kishúgommal a városban és a melegtől megfájdult a feje, ezért kerestünk a közelben egy gyógyszertárat és hát találtunk. Bementem és vettem fájdalomcsillapítót neki, aztán eszembe jutott, hogy kifogytam az óvszerből, úgyhogy vettem azt is, erre meg elkezdi az eladó, hogy ”Nem fiatal egy kicsit hozzám?”, én meg jól el röhögtem magam (nem az eladón, hanem a helyzeten röhögtem), de aztán elnézést kértem tőle és mondtam neki, hogy ő a húgom.
2017. jún. 29. 00:02
 17/32 anonim ***** válasza:
19%
fateromra aki, 67 egyfolytában azt giszik, hogy a padim, pedig en 32 vagyok, de 25nek nezek ki. fater meg 50nek is alig. jo a genetiksnk. es imádom apukamat.
2017. jún. 29. 00:04
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Velem nem történt még ilyen (mondjuk, nem mintha akarnék egy ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni), csak kérdeztem, hogy veletek történt-e már ilyesmi. :D

2017. jún. 29. 00:07
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Férjem fiatal kora ellenére idősebbnek néz ki, anyum fiatalos. Volt, hogy beváráslásnál én elszaladtam valamiért, ők ketten sétáltak tovább, anyu összefutott volt munkatárssal, az pedig rögtön gratulált hogy anyu végre nincs egyedül, nagyon édesek együtt... röhögve mondták, hogy köszi, ilyen anyós-veje bók is ritka, munkatárs nem győzött égni, főleg hogy én is hallottam a lényeget, akkor értem épp mögé. Mindenesetre mi csak nevettünk rajta.
2017. jún. 29. 00:21
 20/32 anonim ***** válasza:
41%
Nevelőapukámat folyton a páromnak nézik... :( Ő kinéz a maga korának, 50+os, én 20 vagyok, az arcom pedig megegyezik egy 14-5 évesével, úgyhogy ezért sem értem, hogy mi alapján néznek egy párnak... Általában az áruházakban, az ajtónál álló parfüm-árusoknak szokásuk megkérdezni. Illetve nevelőapámnak van egy fia is, 10 éves most. Tavaly kimentünk együtt a játszótérre, és ott összehaverkodott két sráccal, akik a nagymamájukkal voltak kint. A nagyi megkérdezte, hogy az én gyerekem-e?... Na mondom... Itt sem értettem, hisz tényleg nagyon baba arcom van, másrészt egy csepp hasonlóság sincs köztünk az 'öcsémmel'.
2017. jún. 29. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!