Nálatok mennyire összetartó a család? Mentek karácsonykor hozzájuk?
mama,papa,unokatestvér,nagybácsi/néni,stb, között.
Nálunk pl. semennyire, egyik nagybátyám külföldön, mamával, többi nagynénnyémmel nem tartjuk a kapcsolatot...:/ Nekem hiányzik a nagy családi karácsony.
őő ilyen is csak a filmekben van ám sokszor hogy mindenki összeül és happy.
amit nem bírok hogy miért kell minden ünnepet a kajálás köré tekeríteni..
Én is szeretnék nagy családi karácsonyt, de nem azzal a családdal, ami most van.
És tényleg elég szar, hogy mindenhol a kaja van a középpontban.
Szülőkhöz megyünk minden évben, meg a férjem szüleihez is. Eddig úgy volt, hogy a nagyszüleimhez is mentünk, de idén már nem, sajnos mindkét nagymamám egészségi állapota leromlott annyira, hogy ez már nem megvalósítható. Apukámnál mondjuk ott lesz az ő testvére (szóval a nagybátyám) meg az unokatesóim arról az oldalról, de anyukámnál nem lesz ott a nagynéném, és az ő családja, pedig korábban minden évben úgy volt, hogy a nagyszülőknél ők is ott voltak, meg mi is.
Én mondjuk egy kis pihinek is örülnék, főleg idén, most várjuk a második gyerkőcöt, és már elég nagy hasam van, jó lenne kicsit pihenni is, és nem 3-4 napig ide-oda mászkálni, de az is igaz, hogy szeretek a tágabb családdal lenni, és örülök, hogy együtt vagyunk.
Mennyire összetartó?- semennyire
legalábbis nálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!