Sóher lennék? Ma már tényleg ennyit illik adni egy ovis ballagásra?
Sógornőmék gyereke ballag az oviból. A szülők pénzt kérnek, mert szeretnék lecserélni a teljes gyerekszoba bútort (értsd szekrény, ágy, + íróasztal székkel).
A sógornőm szerint legalább a felét illene a családnak összedobni, hiszen ez az első nagy alkalom a gyerek életében. A meghívottak száma egyáltalán nem sok, a két nagyszülő és mi. Illetve az apósom két nevelt lánya is jön, de ők egyetemisták, szerintem őket nem kéne anyagilag lehúzni.
Akárhogy is számolom, több tízezer (sőt inkább 40-50ezer) lenne a ránk eső rész.
Hozzáteszem, hogy kb. egyforma színvonalon élünk, de nálunk 3 gyerek van, náluk egy, ráadásul a nagyobbik lányunk a keresztgyerekük, de az ő ovis ballagását anno elintézték egy kifestővel, színes ceruzákkal. (mi nem írtuk elő, mit vegyenek, és örült is a lányka az ajándéknak)
Jövő héten lesz a ballagás. Ki tudnánk fizetni, de pofátlannak érzem a kérést.
A sógornőd el van varázsolva. A bútorok cseréje az ő gondjuk, nem pedig illem kérdése.
Én vennék valami játékot , gyereknek az való.
' az se jo, ha az ember szembe megy a rokonainak,hogy bocs, de ez pofátlanság. Mindenki tudja,hogy az. De valamikor kell az okos enged szamár szenved dolog"
Ez nem az az eset amikor kell. Mert ha engednek nekik, akkor tök alap lesz hogy folyton pénzzel tömjék a sógornőéket. Ne legyen már az ember saját maga ellensége.
Látom sok választ kaptál,nem olvastam el végig.A véleményem,hogy a sógornõd NEM NORMALIs!!!!!
Ha a gimis ballagás lesz,akkor egy óceánt fog kérni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!