Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek megéri elköltözni?

Szerintetek megéri elköltözni?

Figyelt kérdés

Én Miskolcon lakok,de Debrecenben születtem és 1 évig éltem itt.Azután Miskolcra költöztünk.És most nem rég váltak el a szüleim. Úgy beszéltük meg hogy apa költözik el valahova Miskolc környékére és mi a maradunk a lakóparkba.A nagypapám Debrecenbe lakik,és felajánlotta hogy vesz nekünk egy házat abban az utcában ahol ő lakik ,mivel van 2 eladó !És a Papám már 72 éves,és anya szeretné ha már nem egyedül lenne hanem velünk és a nagypapám is ezt szeretné!És nekem nem tetszik ez az ötlet mivel ahol apa vett házat oda akarok kecskét és azzal én foglalkoznék!!!Csak az a baj hogy apa nem költözne ide mivel most vett házat,és hogy az iskolám ahova járok ,a legjobb barátnőm,a barátaim,a nagyim,a helyek NAGYON hiányoznának....és nagyon félnék egy új iskolába menni😔😔😣,és akkor apa nem is tudna értem jönni...

Nektek van hasonló helyzetetek pl hogy az apukád pl B pontba lakik és ti meg A pontba?milyen érzés?

És volt valakinek iskola váltás?könnyen beilleszkedtél?

Szerintetek mi legyen?költözzünk ?vagy ne?

Lécci írjátok oda a válasz után a korotokat,hogy pl egy korombeli mit ajánl meg pl egy 30éves...

11/L

2017. máj. 15. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ezt hagyd a szüleidre, mert 11 évesen nem hinném, hogy a te érveid alapján fognak dönteni. Te még gyerek vagy. Az, hogy hiányoznának a helyek, barátok, nem nyomós érv költözéskor.
2017. máj. 15. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Hétvégén tudsz Apukáddal lenni, nem olyan nagy táv Miskolc-Debrecen. Mond meg Neked most sok a változás és a kétlaki élet lenne jó Neked. Hétközben Anyukáddal, hétvégén Apukáddal. Gondolom ha ott leszel hétvégén átvisz párórára a régi barátaidhoz, tudok játszani. 2-3 év és tudsz utazni egyedül is. Így kecskéd is tud ott lenni :).
2017. máj. 16. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!