Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit keresnék? Megéri...

Mennyit keresnék? Megéri elköltözni?

Figyelt kérdés
Egy év múlva végzek a sulival. Mindenképp olyan pályán szeretnék elhelyezkedni aminek köze van az egészséges élethez vagy a testépítéshez. Sajnos vidéken erre kisebb a kereslet így nehezebb munkát is találni. Találtam pár állást ami táplálékkiegészítők eladásával kapcsolatosak. Sajnos mind távol esik tőlem, de mindig is szerettem volna városban élni. Sajnos a fizetésről nem találtam semmi konkrétat, gondolom ha már enyém az állás megtudom.A kérdés az hogy érdemes elköltözni albérletbe? Nézegettem egyszobásakat 30-40/hó..Fent tudnám azt tartani? Megéri nagyvárosba költözni csak ezért?
2015. ápr. 30. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha egy kis boltban fogsz dolgozni, nem biztos, hogy sokkal többet kapsz majd a minimálbérnél, sőt lehet, hogy részben én foglalkoztatnak majd. A másik lehetőség az ügynöki munka (gondolom, ezeket is szokták így árusítani), ahol rajtad múlik, mennyit keresel majd. Kezdetben valószínűleg nehéz lesz kigazdálkodni még azt az egy szobát is.
2015. ápr. 30. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
... részben feketén foglalkoztatnak majd.
2015. ápr. 30. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy,hogy egy olyan boltról van szó,ahová bemegy az ember,megveszi,amit akar,te pedig fix fizetést kapsz,vagy pedig egyfajta "házalós" meló,neked kell eladni,és csak akkor kapsz pénzt,ha eladod.Mert ha az utóbbi,akkor csak úgy lehet,ha már van bizonyos vendégköröd,célcsoportod,akik biztos vevők.De mivel nem írtak bérezést,gyaníto,hogy az utóbbi.Sima teljesítménybéres értékesítés.Nem vágnék bele.Manapság a fix sem biztos már.
2015. ápr. 30. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Na és személyi edző nem lennél szívesebben?
2015. ápr. 30. 13:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkoztam, sajnos sport hátterem nincs ami nagy hiány ezen a téren ha jól tudom. Fizikumom megvan hozzá, lassan 2 éve edzek, rengeteget fejlődtem,tanultam eddig. Elég nehéz belekezdeni ,legalábbis úgy látom. Először tanfolyam aztán ha még sikerül is valahova eljutnom keresnem kell egy bizonyos olyan réteget aki azt bevállalná hogy fizeti az x órákat egy teljesen kezdő személyi edzőnek. Én magamról tudom hogy inkább fizetnék egy ezressel többet azért hogy olyan eddzen aki már valamit felmutatott.De ha sikerülne akkor tuti lenne benne pénz.
2015. ápr. 30. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!