Vannak olyan vállalat vagy valami, ahol segítenek saját cégem elindításában, szponzorokat keresnek stb. Tudnátok ilyen vállalatokat vagy valami ilyeneket írni?
Figyelt kérdés
Elszeretném indítani a saját cégem,vannak nagyon jó ötleteim,mutattam több embernek és szerintük is sikeres lennék.Csak elkéne indulnom,ehhez viszont segítségre lesz szügségem.Az értelmes válaszokat előre is köszönöm2015. márc. 25. 19:23
1/5 anonim válasza:
Befektetési bank? Egy előadáson mondták (egyetem), hogy vannak ilyenek.
2/5 A kérdező kommentje:
Aha,akkor majd ilyennek is utánnanézek
2015. márc. 25. 20:07
3/5 A kérdező kommentje:
Aha,akkor majd ilyennek is utánnézek
Sajnos nekem főleg pénzügyileg vannak problémáim,pedig talán az a legfontosabb ilyenkor
2015. márc. 25. 20:08
4/5 anonim válasza:
Vannak úgynevezett "inkubátorház" cégek/intézmények akiknek direkt ez a célja: segíteni kezdő vállalkozásokat az indulásban, tapasztalattal és ideiglenes irodával. Gyakran egyetemek szponzorálják így a piacilag életképes projekteket. De vannak közösségi irodák is ahol több cég él együtt, akár 1-2 fővel is bérelhető hely.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó nagyon jó válasz,pont ilyeneket keresek.
Csak a cégemnek aztán,ha beis indul nagyon fel kell kötnie majd a gatyát,mert sok lesz a konkurencia
2015. márc. 25. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!