Hogy lehet Valaki saját vállalkozó?
Figyelt kérdés
azaz mi a menete és mi kell hozzá?2014. ápr. 19. 16:23
1/11 anonim válasza:
kiváltja a vállalkozói engedélyt 10e ft-ért és máris vállalkozó.
2/11 A kérdező kommentje:
Értem. és hova kell bemenni pontosan? és ha csinálok egy vállalkozást, ahoz nem kellenek engedélyek? és azok körülbelül mennyibe kerülnek és mi a menete?
2014. ápr. 19. 18:50
3/11 anonim válasza:
nem kerül 10 ezerbe ha nem ragaszkodsz a váll igazolványhoz, akkor ingyen is lehetsz vállalkozó. Okmányiroda az illetékes ez ügyben, de intézhető ügyfélkapuról is, a későbbiekben módosítani csak így tudod majd.
4/11 anonim válasza:
" ha csinálok egy vállalkozást, ahoz nem kellenek engedélyek? és azok körülbelül mennyibe kerülnek és mi a menete?"
Mégis mi leszel? Kőműves? Vendéglátós? Adócsaló?
5/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem hogy mi a menete egy vállalkozás indításának mert nem vagyok tisztában az engedélyek menetével és azzal sem hogy mennyibe kerülnek ezek. mondjuk egy konditerem nyitásához mik kellenek?
2014. ápr. 19. 20:27
6/11 anonim válasza:
Ha nem vagy vele tisztában, akkor ne pazarold a megkuporgatott 200 000-ed vállalkozásra, mert tuti bukás lesz! Inkább lakástakarékba, bankba fektessed...
7/11 A kérdező kommentje:
Na akkor érthetőbb leszek pár ember kedvéért. Nem akarok vállalkozni, szimplán csak érdekel a vállalkozások menete, mert nem tudom hogyan kell intézni az adózásokat ha vannak és az endedélyeket.
2014. ápr. 20. 18:00
8/11 anonim válasza:
TE pedig azt értsd meg hogy profil függő, hogy mit hogy kell intézni. Mindent leírni meg nem lehet....
9/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy profil függő de hol tudhatom meg hogy egy konditerem fenntartásához milyen engedélyek szükségesek, és kb mennyibe kerülnek???
Kedves előző kommentelő nem kértem hogy mindent írj le de ha nem tudsz segíteni és csak kioktatsz akkor inkább ne is írj többet és hagyd meg a normális válaszolóknak a helyet köszi.
2014. ápr. 23. 17:52
10/11 anonim válasza:
a kérdésedben hol a konditerem.... :S bár biztos én vagyok a hüle.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!