Ti mit szólnátok ahhoz, ha a munkahelyen egy álláshirdetés lenne az ajtón ahol épp a helyetekre keresnek embert?
Megyek be reggel, az ajtón papír, szövege: munkatársat keresünk azonnali kezdéssel.
Munkakör feladat: épp az enyém. Csak egy ember dolgozik itt ilyen munkakörben.
A munkahely nem egy nagy hely így teljesen 100%-ban kizárható hogy erre a munkára mellém még valakit felvegyenek. Csakis helyettem.
Erre hogy kéne reagálnom? Mert ha meg akarnak tőlem válni, azt persze szabad, csak gondolom, mégis illenék közölni, hogy: Gizike, kezdjen el nézelődni állás után.
Vagy nem szokás ezt közölni a melóhelyeken manapság?
Egyszer csak majd behívnak az irodába és közlik, hogy vegyem a kabátom?
Ááprilis bolondjaaaa! :)
Ne vedd komolyan ugratnak mert téged-amint látszik-lehet.
Nem ápr 1. már azóta itt jártak ketten állásinterjún.
És az is megfejtődött mi a gond. 6 órás munkarendben vagyok, ezért kapom a fizut és rendszeresen 8 órát kell maradni. A kamu ígérgetés 1000x: túlórában ki lesz fizetve! 1 éve vagyok itt sose kaptam egy fillért se. Ezért múlt héten bekeményítettem és mikor maradni kellett volna közöltem majd ha egy összegben megkapom az összes elmaradt pénzt a túlórákért (és egy bocsánatkérést hogy 1 évet csúsztak) majd akkor maradok túlórában!
Tanulság: ennyire érdemes öntudatos melósnak lenni! nem hagyni hülyének nézni magam, persze!
Most kereshetek új állást, mert MERTEM rákérdezni hogy mégis a jogosan megszolgált 1 éve elmaradt pénzemet mikor méltóztatnak kifizetni.
Tanulság: öntudat a kukába, kussolj és dolgozz.
"hogy pont a te ajtód előtt,"
Nem az én ajtóm előtt. A bejárati ajtón ahol mindenki bejár, ami az utcáról is látható.
Egyébként lehet hogy a neten is hirdették. Nem tudom.
És akkor mi van, ha a te helyedre keresnek embert?
Keressenek csak nyugodtan. Attól neked még munkaviszonyod van. Ha pedig meg akarják szüntetni a munkaviszonyodat, tarts be nekik. Legyenek már tökeid...
(ha csaj vagy, akkor bocs :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!