Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak dns tesztel lehet bizonyí...

Csak dns tesztel lehet bizonyítani az apaságot vagy elég a hasonlóság is?

Figyelt kérdés
2017. máj. 12. 17:23
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
98%
De igen, születhet. Nem csak az a család, aki a karácsonyi asztalnál ül, hanem azok is, akiket nem ismertek, régi felmenőkkel. Bármikor bekeveredhetett valaki, akinek éppen akkor jönnek elő a génei.
2017. máj. 12. 19:22
 22/52 A kérdező kommentje:
Akkor az,hogy lehet hogy valaki már felnőtt korára tudja meg hogy ki az igazi apja?Úgy hogy se ő se a rokonság és se az ismerősök nem tudják és ráadásul még azt is mondják hogy az apára hasonlít.
2017. máj. 12. 19:27
 23/52 anonim ***** válasza:
88%
Mivan??
2017. máj. 12. 19:32
 24/52 anonim ***** válasza:
88%
Mi??? Ezt az utolso nem ertem, kerdezo.
2017. máj. 12. 19:33
 25/52 anonim ***** válasza:
16%

No nekem meg senki nem hiszi el hogy ki az apám mert apu szőke kékszemű karakteres arcal. Sokan Terence Hill hez hasonlítják. Én meg sötét szemü,hajú,bőrű lány vagyok teljesen szabályos arcal. Mindenki azt mondja hogy a postástól vagyok mert nem hasonlítok senkire. DE! Mégse lett dns teszt csináltatva mert egyrészt minek!? Már úgy is mindegy. Mivel lenne jobb ha tudnád te is mondjuk hogy nem apád az apád felborítanál egy családot neked mivel lenne jobb? Megkeresnéd a vérszerinti apádat vagyis egy tök idegen eléállnál hogy heló én vagyok a fiad?! Esetleg pereskedni is kezdenél egy kis elmaradt gyerektartásért örökségért??!? Ha ez a célod és ezért feltépnéd a múlt sebeit akkor szégyeld magad meg is érdemled a sorsod. Mert ezen kívül mit kezdenél egy tök idegennel? Megszégyenítenéd a rendes apádat aki felnevelt tisztességgel szerintem nem ezt érdemli.

Vagy csak szimplán gyökér vagy azt nincs jobb dolgod mint azzal foglalkozni hogy nézegeted magad a tükörbe azt azt nézed kire hasonlitasz???

A biológia csodákra képes tudod??? Hogy lesz egy fekete cigánynak szőke kék szemű gyereke???? Hát úgy ahogy te nem hasonlitasz apádra.

2017. máj. 12. 19:37
 26/52 A kérdező kommentje:
Hát ha már itt a hasonlóságról beszélünk.És arról hogy valki sosem tudja meg ki az igazi apja mert titkolják előtte.És hogy ezt a környezetükbe senki sem látja.
2017. máj. 12. 19:39
 27/52 anonim ***** válasza:
84%
Aki felnőtt korára tudja meg, ki az apja, az csak feltételezés és pletyka, DNS teszt hiányában.
2017. máj. 12. 19:44
 28/52 A kérdező kommentje:
Pedig sok ilyenről hallani aki igazából sosem tudta meg de hogy a körülöttük lévők emnyire vakok lettek volna?
2017. máj. 12. 19:48
 29/52 anonim ***** válasza:
98%

A külső tulajdonságot akár 7-8 generációra visszamenőleg is lehet örökölni. Nem jelent semmit. Vannak persze olyan öröklődő tulajdonságok, amik alapján lehet valószínűsíteni, hogy két ember szülő és gyerek, de azért ez nem ilyen egyszerű.

Csak a dns teszt a biztos. Ha valaki nem biztos a dolgában, akkor magánlaborokban olyan 30-40ezer körül van egy apasági teszt.

2017. máj. 12. 19:51
 30/52 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező ne fárasszál már könyörgöm...
2017. máj. 12. 19:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!