Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogos a felháborodásuk, hogy...

Jogos a felháborodásuk, hogy nem hívtuk meg őket a szülinapra, vagy ellenzitek a családunk hozzáállását?

Figyelt kérdés

Megpróbálom összefoglani,lehet kicsit hosszú lesz.

Szóval, jelenleg 3-an lakunk együtt (bár ideiglenesen), mamám, anya és én egy másfél szobás panellakásban. Mamámnak szerettem volna szülinapot ünnepelni,mert 80 éves lett ami gyönyörű kor,ráadásul meghívtuk a fiát azért mert elég ritkán tudnak csak találkozni,mert beteges,plusz a feleségét, az egyik unokatesómat és a 10 éves gyerekét. Ők így 4-en laknak együtt. Namost anya bátyjának az egyik lányának van 5 gyereke és az ő egyik lányának "sikerült" 16 évesen anyává válni egy iszákos pasastól. Bűnrossz gyerekük van,köszönni soha nem köszönnek,múltkor a boltban fel-alá rohangáltak,csokis kézzel összefogdostak mindent.

Megmondtuk finoman nekik, hogy ez a szülinap mamámról szól és nem a gyerekeikről,akikre állandóan rá kell szólni,akik nem tudnak viselkedni,nincs rájuk szólva soha.

Mit gondoltok?

2017. ápr. 20. 18:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mamit azért nem kérdeztük meg,mert meglepetés volt,titokban szerveztem neki,hogy meghatódjon,meglepődjön.
2017. ápr. 21. 22:36
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
A 80. szülinapra meg lehetett volna hivni az összes leszármazottat, dehát nem egy másfél szobás panelbe... hanem valami vendéglőbe esetleg és persze ugy hogy ők is beszállnak a költségekbe. Dehát ha jól értem, itt csak ti szerveztetek, a többi unoka nemigen...
2017. ápr. 22. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!