Az rossz ha jobban szeretem Apám élettársát, mint az igazi anyukám?
A vérszerinti anyám egy agreszív,buta,lusta személyiség.
Megjátsza hogy rosszúl van, azért, hogy ne keljen főznie,takarítania,meg SAJÁT kutyájával foglakoznia.
Engem küldenek el a boltba bevásárolni,nem néhány dologért hanem egy egész nnagybevásárlára! Egy nagy Mertos táskát kell végighúrcolnom a fél városon.
Most is a fagyizóba kellet le mennem hogy vegyek neki sok-sok sütit.
Természetesen eljátsza hogy agódik miattam.
De a tegnapi vitte a díjat:
-Nyáron megyünk Isztambúlba téged meg addig lepaszolunk (Nénikém neve)-hez.
Ilyen az én drágalátos édes anyám.
Apám éllet társa meg teljesen normális.El lehet vele beszélgetni,keves,soha nem ugráltat,de a múltkorin lesokkoltam:
-(A nevem) mindent megteszünk,hogy hozzánk költözhess.Aztán ment a vita a bíróság de a bíróság azt mondta,hogy 14 éves koromtól kell vigyelembe venni a véleményem.Továbbá megengedi hogy főzek nálluk.Nevelő apám meg semmit nem enged mert szerinte a főzést a nőknek kell csinálni.Apám barátnőjének egy pici hibája van:nem tud főzni,de lelkes és próbbarátnől
Szerintetek én vagyok a szívtelen állat vagyok aki semmit nem tud értékelni?
Nyaralásra engem se mindig vittel.
A többit már így értem.
Szerintem beszélj erről apukáddal és a párjával.
Ha látja, hogy szenvedsz "otthon", a gyámügynél kérhetnek segítséget, és elhelyezhetnek apukádnál.
Kitartás!
#8 Hülye idióta !
A szarkazmusod nem ért célba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!