Nektek mi a véleményetek?
Hajjajj, van baj bőven.
1. miért vonsz bele az ilyen otthoni perpatvarba idegeneket? Nekem is vannak konfliktusaim a családban, de nem kötöm idegenek orrára. Persze, hogy megsértődnek az érintettek.
2. Hogyan léphet be valaki a facebook-odba? Ne hagyd nyitva. Neki meg tilos.
3. Amit a barátodra mondtak, ugyanolyan gáz, mint amit te mondtál az uncsidra. Ők se jobbak nálad, el vannak tévedve.
4. Hogy a haverodat, aki nem is rokon, máig vendégül látják, abszolút nonszensz. Szerintem bosszúból teszik, hogy neked fájjon. Nem is hallottam még ilyenről, ilyen nincs, ez szándékos provokálás.
5. A haverod erre mit lép? Ő sincs teljesen rendben, ha ez felőle oké.
Én is voltam olyan helyzetben, hogy rosszul fejeztem ki magam, megbántottam családtagot, bocsánatot kértem, de igazából sosem bocsátottak meg. Őszintén? Az ő bajuk. Én úgy fogom fel, hogy eköré nem szervezhetem az életem, ők is bántottak már meg mást, ők se szentek, ha annyira el vannak telve magukkal, akkor mg szívességet is tesznek azzal, hogy megkímélnek a társaságuktól.
Mondanám, hogy felhozhatod érvként az ő undorító lépéseiket (facebook-ba való belenézés, a haveroddal való demonstrálás, nem megbocsátás), de igazából felesleges. Nem öltél meg senkit, nem tettél visszafordíthatatlant, meg is magyaráztad, egy értelmes ember megértené. Ha erre se történik semmi, akkor legyen nekik nagy örömük abban, hogy ennyire szerencsétlenek. Őszintén, többet nem tehetsz.
Én a helyedben a haveromat viszont átértékelném.
"Sajnos az ő telefonjába voltam belépve mert én akkor adtam el az enyémet és az övét használtam az utolsó napokban."
Én akkor se olvasgatok bele más üzeneteibe, ha a gépemen belépve találom magam a fiókjába.
De a lényeg az, hogy igen, tojd le őket,a haveroddal együtt, mert egy követ fújnak, aljasak és nagyon buták. Megérdemlik egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!