Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit gondoltok ezekröl az...

Mit gondoltok ezekröl az emberekröl?

Figyelt kérdés
Nagyon sok pénze van de a testvére gyerekei rettenetes körülmények között éltek éheztek gyakran fáztak! Tudom az apa és az anya feladata tisztességesen nevelni a gyereket. Itt a szülök is hibásak persze tudom. Én sosem hagynám majdnem éhen halni a testvérem gyerekét ha milliókon ülnék.
2016. dec. 12. 12:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Valamit valamiért. Ha a nagybátyádék segítenek, eltartanak titeket is, és most, hogy felnőttetek, akkor kérik a rokontartást, azt is korrektnek tartanád? Vagy ha elvárnák, hogy mikor már munkaképtelenek, akkor járjatok át takarítani, főzni, ablakot mosni - ne adj isten pelenkát cserélni?

Vagy csak addig fontos a vér szerinti kapcsolat, amíg kell valami?

Elhiszem, hogy sza.r az élet, hogy az apád elitta a fejetek felől a tetőt, a nagybátyád meg vitte valamire, de okkal történt így.

Tanulni kell a szülők hibájából, és tenni azért, hogy neked már ilyen gondod ne legyen!

2016. dec. 12. 14:29
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ti a gyerekeik most hány évesek vagytok?
2016. dec. 12. 14:48
 23/24 anonim ***** válasza:
89%

Már ezer leírtam már:

Nem kötelező gyereket vállalni! Senki nem kényszerítette gyereket vállaljon! "szülök" felnőtt egészséges munkaképes emberek, menjenek dolgozni vagy keressenek másik munkát ahol több pénzt kapnak! Éssss tipikus szegény magyar: Sok gyereket csinálni, nagy semmire tudnak. De gyerekeknek való élet szinvonalat nem tudják megteremteni. Természetesen tartják a markukat ,adjanak nekik sok pénzt!

"Én sosem hagynám majdnem éhen halni a testvérem gyerekét ha milliókon ülnék."

Szegény testvérke kinek csinálta a gyereket? Gazdag testvérének nyakára vagy magának?

2016. dec. 12. 15:26
 24/24 anonim ***** válasza:
88%
"Itt a szülök is hibásak" Itt csak a szülők a hibásak, senki más. És nem, nem köteles senki eltartania testvére gyerekeit mikor a szülők élnek.
2016. dec. 12. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!