Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok az ilyen emberekről?

Figyelt kérdés

Az olyanokra gondolok, akik nem osztják meg életük minden pillanatát az interneten, de mégis fent vannak, vannak róluk képek és gyakran van véleményük. Azonban a képeikre, a véleményükre jóval kevesebb kedvelés vagy hozzászólás érkezik, mint más emberek képeire.

Arra lennék kíváncsi, hogy ti mit gondoltok az ilyenekről? Szánalmasnak tartjátok, mert annak ellenére is fent van az interneten, hogy szinte senki sem kíváncsi rá? Vagy épp egyedi és jófejnek tartjátok, mert annak ellenére is mondd valamit, hogy nincs rajongótábora, mégsem qrvult el annyira a népszerűség iránt?

Visszatetsző, ha valakinek úgy is jelen van az interneten, hogy nincs sok ember aki láthatóan kedveli? Az ilyen az ismerkedésben is hátrányból indul?

2016. dec. 11. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Pont lecarom ki milyen. Ên nem vagyok fent egyik közössègi oldalon sem, IGAZI barátaim vannak. Úgy gondolom, hogy nagyon szánalmas ha valaki a neten èli az életét és azért oszt meg minden jelentèktelen dolgot, hogy az ismeretlen ismerősök lássák, hogy neki mennyire "jó" èlete van.
2016. dec. 11. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Miért lenne szánalmas, van aki naplózás miatt oszt meg egy csomó dolgot. Megfigyelésem szerint pedig minél gagyibb valami annál többen lájkolják, ilyen formán még az is lehet, hogy tényleg értelmes dolgokat oszt meg. :D
2016. dec. 11. 15:38
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Én visszasírom még azokat az időket, mikor nem volt divat a vacsorát, reggelit, ebédet, új cipőt, új kispárnát, új felsőt, újszülötett, meg minden szart megosztani. Ezeket is töménytelen mennyiségben, hogy mindenki lássa: "mekkora király vagyok".

Egy ideig fent voltam FB-on, aztán leszedtem magam és nem is fogok visszaregisztrálni, mert semmi értelme sincs.

A volt osztálytársaimra nem vagyok kiváncsi, hogy Juci mit főzött leszarom, hogy János hol hányta az össze magát szintén olyan, ami hidegen hagy. Szóval szerintem az egész FB ahogy van egy naaagy naaagy agykiszippantó fos, ami befolyásolja az emberek többségét és arra motiválja őket, hogy a pillanat megélése helyett essenek bele a telefonjukba és azonnal töltsék fel a képet az új valamijükről, hogy bebizonyítsák ők is valakik..

2016. dec. 11. 15:38
 4/13 A kérdező kommentje:

Szinte minden ilyen kérdésre folyton olyan válaszolók írnak, akik nincsenek fent semmilyen közösségi oldalon. Ezzel ellentétben azok az emberek, akiket ismerek, kapcsolatban állok napi szinten, azok minden tagja fent van.

Értem én, hogy valaki nincs fent és jó neki, ha ő tudja így rendezni az életét. Én azonban arra a helyzetre értettem, amikor valaki fent van.

2016. dec. 11. 15:39
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Engem, még senki nem kedvelt. Nem is azért vagyok fent.

Élni, a való életben élek. Családom, barátok, rokonok, kollégák, stb.

2016. dec. 11. 15:39
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

érdekes,itt mindenki utálja a fészbokot,élőbe meg pont az

ellenkezőjét látni

2016. dec. 11. 15:43
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Nekem mindegy, én meg se nézem, kinek hány ismerőse, like-ja van, engem az ilyesmi abszolút hidegen hagy, felőlem lehet 10milliós rajongótábora vagy akár egyetlen egy ismerőse, nem oszt nem szoroz. Van jobb dolgom is, mint ilyesmivel foglalkozni. Mindenki úgy éli és úgy osztja meg az életeseményeit, ahogy akarja. Pl. én évente egy-két képet rakok ki, mondjuk ha elutazom valahova, vagy ilyesmi, de pont lesz.rom,hogy ki kedveli, meg ki nem, azt végképp hogy hányan.
2016. dec. 11. 15:53
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Van 10 ismerősöm, és egy kezemen meg tudom számolni, hány lájk érkezett a feltöltött tartalmaimra.

DE vannak az oldalon szakmai csoportok meg mindenféle közösségek amik érdekelnek. Emellett könnyű emberkékkel kapcsolatot tartani 7/24 -ben, még ha nem is jelölöm be őket ismerősnek.

Na, de a kérdésedre a válasz: Nem gáz. Nem mindenkinek a 1000 ismi, meg a 100 lájk jelenti a kielégülést, és ember sem attól lesz valakiből, hogy nyáladzó aggszüzek csorgatják a tetszik gombra a nyálukat fél pucér izmos képeit látva. Az ilyen emberek talán épp csak a magánéletre gyúrnak, és nem bájtokra egy távoli adatbázisban.

Nem értem, miért indulna az ilyen hátrányból az ismerkedésben.

Na jó, biztos van egy másik véglet, akik görcsösen akarnak valakik lenni a közösségi oldalakon, sikertelenül, a nevükben nem tennék kijelentéseket. Róluk gyakorlatilag ugyanazt gondolom, mint soklájkos társaikról .. but why?

2016. dec. 11. 15:53
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Engem nem igazán az motivál, hogy sok lájkos vagy sok ismerősös legyek. Csak sokszor elgondolkodom, hogy miért kapok ennyivel kevesebbet. És ebből arra következtetek, hogy valami baj lehet velem, ami miatt nem kedvelnek.

2016. dec. 11. 16:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem az motivál, mit foglalkozol vele, hogy hányan like-olnak?

Én pont lesz*rom, hogy engem, vagy azt, akit kedvelek (élőben is) hányan like-olnak. Tök gáz, hogy manapság ez alapján ítélnek meg és ítélitek meg (meg emiatt értekelitek le) magatokat.

Hány éves vagy?

2016. dec. 11. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!